Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE DJECU

Slavni pjevač priznao: 'Želim pronaći dečka i postati mamica'

Foto: Instagram
1/5
29.10.2020.
u 14:27

– Želim djecu. Želim ih gledati kako odrastaju i biti s njima svaki dan. Želio bih postati mamica. Ambiciozan sam, želio bih pronaći i dečka. Nisam još pronašao onog pravog, to me lagano iscrpljuje – priznao je pjevač koji želi da ga se oslovljava s "oni", a ne "on

Britanski kantautor Sam Smith već godinama tvrdi kako se ne identificira ni s muškim ni sa ženskim spolom. Gostujući na Beats 1 radiju, na kojem je promovirao novi album "Love Goes", kazao je kako bi uskoro volio imati djecu te postati mamica.

– Želim djecu. Želim ih gledati kako odrastaju i biti s njima svaki dan. Želio bih postati mamica. Ambiciozan sam, želio bih pronaći i dečka. Nisam još pronašao onog pravog, to me lagano iscrpljuje – priznao je pjevač koji želi da ga se oslovljava s "oni", a ne "on".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

– Nekada se više osjećam kao muškarac, a nekada kao žena – kazao je pjevač koji je ipak priznao da se u pogledu seksualnosti izjašnjava kao homoseksualac.

1/4

Podsjetimo, Smith je ljetos bio u vezi s francuskim dizajnerom Francoisom Rocciom, no čini se da je i toj ljubavi došao kraj.

Ključne riječi

Komentara 9

ZV
zvezdomor
14:46 29.10.2020.

Super a dečko će ti rodit dijete na d... i bit ćete sretna obitelj

Avatar Vakserčina
Vakserčina
14:48 29.10.2020.

Imati djecu......pretpostavljam da pod imati misli posjedovati kupljenu djecu.. jer teško će ih napraviti..

DU
duje90
14:51 29.10.2020.

Koliko vas je svakim danom sve više i više,to je zadnjih godina u modi,di ste do sada bili a u ormarima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije