Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat po aferi s dadiljom

Slavni glumac nakon dugo vremena se pojavio u javnosti i teško ga je prepoznati

Foto: profimedia
1/5
15.11.2020.
u 21:00

Ethan Hawke snimljen je u šetnji sa suprugom i nakon godinu dana izbivanja iz javnosti pokazao je svoj novi imidž.

Od početka ove godine 50-godišnji glumac Ethan Hawke nije se pojavljivao u javnosti, a sada kada je snimljen u šetnji sa suprugom Ryan bilo ga je teško prepoznati. Kosa mu je posijedila i pustio je kosu i bradu i u ležernom izdanju u traperu teško bi itko prepoznao zvijezdu Hollywooda. 

Osim po ulogama u filmovima "Zla kob", "Mreža zločina", "Stockholmski sindrom" i brojnim drugima Ethan je u medijima često bio i zbog svog burnog ljubavnog života. Dugo se tako pisalo o njegovoj aferi s dadiljom svoje djece s kojom je sada u braku. Naime, dok je bio u braku s Umom Thurman  Hawke je započeo romansu s Ryan koja je tada čuvala njegovu i Uminu djecu Mayu i Levona. Ethan je često negirao kako njegovom braku s Umom nije presudila njegova nevjera već nezadovoljstvo koje je dugo bilo prisutno u njihovom braku koji su sklopili 1998. godine, a rastali su se 2005. godine.

Tri godine kasnije Ethan se oženio s Ryan s kojom ima dvije kćeri Clementine i Indianu. U jednom intervju prije nekoliko godina pričao je o nevjeri i  tada je iznio svoj stav o seksualnoj vjernosti i iznenadio mnoge ovakvim razmišljanjem.

- Seksualna vjernost ne može biti cijela stvar na kojem temeljite svoj odnos. Ako stvarno volite nekoga, želite da ta osoba raste, ali ne možete definirati kako će se to dogoditi. To je na njima - rekao je Ethan.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije