Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Slavni američki reper u tajnosti je odmarao na našoj obali, a sada se pojavio i video kako uživa na jahti

Foto: Instagram
1/3
28.06.2022.
u 20:25

Na Instagramu je objavljen video na kojem je Dr. Dre, pravog imena André Romell Young, snimljen na jahti koja je plovila našom obalom.

Dr. Dre poznati je američki je producent, reper i glumac i imao je veliki utjecaj na razvoj rap glazbe, a sada se pojavila informacija da je u tajnosti posjetio našu obalu. Na Instagramu je objavljen video na kojem je Dr. Dre, pravog imena André Romell Young, snimljen na jahti koja je plovila našom obalom, a u videu je snimljeno kako chefovi pripremaju večeru za repera i njegovo društvo.

Snimku s broda na društvenim mrežama je objavio glazbeni producent FredWreck koji je radio za Snoop Dogga, Dr. Drea, Eminem i druge glazbenike. Sudeći po njegovim objavama na Instagramu u Hrvatskoj je s društvom bio početkom lipnja i bili su u Zadru, Splitu i Dubrovniku, a s našeg juga zaputili su se dalje u Crnu Goru. U Hrvatskoj je nedavno bio i sin Dr. Drea i on je sa djevojkom Sofijom boravio u Puli.

 

 

Sudeći po snimci koja se pojavila na društvenim mrežama Dr. Dre boravio je na luksuznoj jahti, a plaćati najam takve jahte nije mu problem jer njegovo bogatstvo se procjenjuje na 5.1 milijardi kuna. Od nedavno njegov bankovni račun svakog mjeseca je siromašniji za 1.8 milijuna kuna, koliko mora isplaćivati svojoj bivšoj supruzi Nicole od koje se rastao nakon 20 godina braka. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nepokolebljiv
20:37 28.06.2022.

Sta je to “reper”?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije