Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokirala pratitelje

Slavna glumica teško ozlijeđena, javila se iz bolnice i otkrila da ponovno uči hodati

Foto: instagram
1/5
23.02.2021.
u 20:33

Kako je stradala za sada nije poznato, no unatoč ozljedi ne gubi pozitivan duh.

Američka glumica i model Brooke Shields obožavateljima je otkrila da je teško ozlijeđena. Naime, 55-godišnja glumica slomila je bedrenu kost, a svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da ponovno uči hodati. Kako je stradala za sada nije poznato, no unatoč ozljedi ne gubi pozitivan duh.

"Slomila sam bedrenu kost. Počinjem s oporavkom. Bez obzira na to s kakvim ste izazovom suočeni, izaberite nešto pozitivno za sebe i krenite naprijed", napisala je u opisu videa na Instagramu.

Inače, Brooke Shields iza sebe ima bogatu karijeru, ali publika je pamti po prvom filmu "Plava laguna" koji je snimila kao 14-godišnjakinja.

Tada je snimila i svoje prve ljubavne scene i to s Christopherom Atkinsom, a prije godinu dana prisjetila se svoje značajne uloge. Uz  fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu tada je napisala: - Još jedna plava laguna. Njezinu savršenu figuru odmah su pohvalili brojni obožavatelji i podijelili su joj komplimente.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Savršenstvo. Predivna si. Kako ti to uspijeva? Koja je tajna? Vidi se da kod tebe nema božićnih kolača. Tebi nikada ne treba odjeća - pisali su joj obožavatelji. Brooke ove blagdane sa suprugom Chrisom Henchyjem i kćerima Francis i Grier provodi u toplim krajevima odakle šalje sunčane razglednice obožavateljima, a na nekima od njih Brooke pozira u kupaćem kostimu.

Za njezinu savršenu liniju i u šestom desetljeću zaslužni su redoviti treninzi, a kako trenira i kojim vježbama je dovela liniju do savršenstva redovito u videima objavljuje na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije