Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vezi s 10 godina starijim

Sjećate li se nje? Atraktivna Barbara iz Gospodina Savršenog pokazala trudnički trbuščić

Foto: RTL
1/9
23.02.2021.
u 18:46

Sada je objavila video i pokazala svoj trudnički trbuščić. U opisu je dodala da je trudna 14 tjedana. Ranije en već progovorila o trudnoći te nekim tegobama koje je osjetila.

Bivša natjecateljica druge sezone showa 'Gospodin Savršeni' Barbara Mucić, u emisiji je pokušala osvojiti Miju Matića, no to joj nije uspjelo. Nakon ispadanja nije dugo tugovala te se par puta pohvalila fotografijama misterioznog muškarca za kojeg je i potvrdila da je njezin novi partner, no više o njemu ipak nije htjela otkriti. Nedavno je na društvenim mrežama objavila fotografiju čarapica za bebu na kojima piše 'volim mamu' te 'volim tatu' na engleskom jeziku.

Sada je objavila video i pokazala svoj trudnički trbuščić. U opisu je dodala da je trudna 14 tjedana.

 

Ranije en već progovorila o trudnoći te nekim tegobama koje je osjetila.

 - Dat ćemo sve od sebe da ti budemo najbolji roditelji na svijetu, napisala je 22-godišnja Barbara, te tako otkrila kako je trudna, a kako je otkrila za RTL, njen je odabranik desetak godina stariji Splićanin Nino.

- Težak je period iza mene, imala sam cjelodnevne mučnine, vrtoglavicu i nizak tlak; zaista sam se namučila, nisam mogla ustati iz kreveta. Hvala Bogu, sada je lakše, ponekad samo povraćam, kazala je Barbara i dodala da je trudna malo manje od tri mjeseca. U vezi je godinu i pol dana, a Nina je upoznala na radnom mjestu u Splitu. Kako kaže, zaljubili su se spontano, nakon nekog vremena.  - Kao i u svakoj vezi, naravno da imamo nesuglasice, ali to nema nikakve veze s razlikom u godinama. Jako si pašemo i nadopunjujemo se. Trenutno ne razmišljam o tome zbog situacije s koronavirusom, želim veliku svadbu tako da nema smisla sada razmišljati o tome. Svakako ću mu jednog dana postati zakonita supruga, kazala je Barbara i dodala kako su odabrali imena i za dječaka i za djevojčicu, a na idućem pregledu doznat će kojeg je bebica spola.  

Komentara 2

AL
alfagt2015
18:49 23.02.2021.

a što je jadnaaa,koga briga sto se ona prangijala

FT
fra.tetka
20:23 23.02.2021.

Nije se prangijala nego je primila svetu pričest u picu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije