Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEČKO JOJ JE BIO DIKTATOR

Skandal u Danskoj: Missici oduzeli titulu zbog povezanosti s kriminalnim miljeom

Christina Mikkelsen
Foto: Instagram
1/3
10.02.2017.
u 13:41

Christina je bez titule ostala nakon što je u sklopu istrage o pranju novca u Švicarskoj zaplijenjena jahta njezina bivšeg dečka Teodorina Obianga, sina afričkog diktatora, vrijedna oko sto milijuna dolara.

Danska Miss Universe Christina Mikkelsen ostala je ovih dana bez svoje titule i to zbog "povezanosti s kriminalnom organizacijom". Kako piše Daily Mail, Christina je bez titule ostala nakon što je u sklopu istrage o pranju novca u Švicarskoj zaplijenjena jahta njezina bivšeg dečka Teodorina Obianga, sina afričkog diktatora, vrijedna oko sto milijuna dolara.

Obiang(42) je i potpredsjednik Ekvatorijalne Gvineje, a jahtu su mu u prosincu zaplijenile nizozemske vlasti, na traženje švicarskih vlasti. Navodno je državni novac trošio na osobni luksuz, a osim jahte zaplijenili su mu i brojne automobile: Ferrari, Lamborghini, Aston Martin i Bugatti.

Christina i Obiang upoznali su se prije četiri godine, kada je ona posjetila Ekvatorijalnu Gvineju, a po njenim riječima, između njih je odmah bila vidljiva kemija. Par više nije skupa, a Christina je prije ovog skandala optuživala vklasnike licence danskog izbora da su od nje tražili da smršavi osam kilograma, iako ima samo 54 kilograma na 178 cm visine. Iz direkcije izbora pravdali su se kako ih je krivo shavtila, jer se radilo o osam funti, što je nešto manje od četiri kilograma. Kako pišu neki mediji, Christina je neke članove direkcije optužila i da su joj slali vulgarne poruke, i tražili od nje da im pošalje svoje gole fotografije.

Nakon oduzimanja titule Christina je na svom Facebook profilu dobila puno poruka podrške, a svima se zahvalila i rekla kako ne žali za ičim.

 

Steve you did a great job this year. It was a pleasure to meet you 👍🏼☺️

A photo posted by Christina Mikkelsen (@chrissmikkelsen) on

 

 

Hej alle sammen. Jeg må indrømme at de sidste par dage har været overvældende. Jeg vil bare tage mig tid til at sige tak, tak af hjertet for alle jeres søde beskeder. Jeg beklager meget at jeg ikke har fået svaret jer alle, men I skal vide at jeg har læst dem, og de varmer ❤️ En stor tak til @preparetowin @miguelmendez @susan_d_e_meyer, og især min familie, uden dem havde jeg ikke kunne komme igennem de sidste par måneder. Jeg fortryder absolut intet, også selvom jeg åbenbart måtte miste min titel og krone for at sige min mening. Vi vokser gennem hele livet, og jeg må sige, at jeg har lært utroligt meget her på det sidste. Ingen skal nogensinde fortælle os vi ikke er gode nok. Vi er gode nok nøjagtig som vi er. ❤️🇩🇰

A photo posted by Christina Mikkelsen (@chrissmikkelsen) on

 

>>Velika pogreška na izboru za Miss Universe: najljepšom proglašena kriva kandidatkinja!

>>Miss Rumunjske vrijeđali: Ti si sramota za našu zemlju

Komentara 5

SC
schwertransport
15:54 10.02.2017.

Ne razumijem kako moze biti mis a ima silikone zar se ne ocjenjuje prirodna ljepota

NO
Noniak22
15:45 10.02.2017.

Da se mi vodimo kriterijima kojima se vodi Danska ne bismo imali nijedne manekenke...

RI
rikavac
17:14 10.02.2017.

Upoznalo se prije 4 godine i po njenim rijecima odma je vidljiva kemija bila jest kemija jaka kad su novci u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije