Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motivacija drugima

Sjećate se Jelene koja je izgubila 45,2 kg u ŽNV? Pokazala je kako je izgledala 2017. i kako izgleda sada

Foto: Instagram
1/6
18.02.2021.
u 15:55

Ostvarila je odličan rezultat i to joj je bio poticaj da nakon showa nastavi istim putem i da pomogne i drugima koji se bore s viškom kilograma.

Jelenu Putnik smo upoznali u RTL-ovom showu "Život na vagi" gdje je u drugu sezonu ušla s 112,9 kilograma, a na finalnom vaganju vaga je pokazala kako je Jelena izgubila 45,2 kilograma i došla do težine od 67,7 kilograma.

Ostvarila je odličan rezultat i to joj je bio poticaj da nakon showa nastavi istim putem i da pomogne i drugima koji se bore s viškom kilograma. Jelena je postala fitness trenerica i organizira treninge za one koji su sada u istoj situaciji u kakvoj je ona bila nekada. Kako bi svoje učenike dodatno motivirala često objavljuje fotografije na kojima im pokazuje kako je izgledala prije i kako izgleda sada i piše motivirajuće poruke. Sada je objavila fotografiju iz 2017. godine i fotografiju snimljenu nedavno te je napisala:

Foto: reuters

- Kada me ulovi nezadovoljstvo onime gdje sam sad, prisjetim se gdje sam bila nekad! Moram priznati, neke sam borbe popušila, to znam! No, rat dobivam sigurno i to iz jednostavnog razloga, a to je taj što ni jednu borbu koju sam izgubila, nisam predala bez borbe. Želiš li biti ponosni, budite! Nađite razlog jer on postoji!!

Jelena je od početka na društvenim mrežama pokazivala svojim pratiteljima kroz kakve promjene njezino tijelo prolazi nakon velikog gubitka kilograma i uvijek je otvoreno govorila o krizama u kojima se znala naći.

 

Komentara 7

Avatar Danco2
Danco2
19:57 18.02.2021.

prekrasna zena, svaka cast

VO
Vodnjan1984
00:04 21.02.2021.

Svaka čast

13
13121
13:52 19.02.2021.

samo napred i puno sreče.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije