Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila i spol bebe

Vješto ga je skrivala: Naša bivša voditeljica otkrila da je trudna i napokon pokazala zaručnika

Foto: Instagram
1/9
18.02.2021.
u 11:07

Objavila je zajedničku sliku i video na kojem se ljube uz tamnoplave balone na kojima je ispisano girl (djevojčica).

Bivša radijska voditeljica i influencerica Paula Sikirić na Instagramu je objavila sredinom siječnja sretnu vijest da očekuje prinovu, a čak i na fotografiji na kojoj sa zaručnikom drži fotografiju s ultrazvuka uspješno je sakrila identitet svog zaručnika. No, sada ga je napokon odlučila pokazati. U novoj objavi otkrila je spol djeteta koje nosi, ali i pokazala misterioznog zaručnika.

Objavila je zajedničku sliku i video na kojem se ljube uz tamnoplave balone na kojima je ispisano girl (djevojčica). 

"Ne tako roza curica", napisala je uz objavu. 

Foto: FIBA/Screenshot

Paula se zaručila u kolovozu ove godine, ali njegov identitet vješto je skrivala. – Rekla sam “da” njegovu mljackanju u snu, njegovoj pasti napolitani, njegovoj razbacanoj odjeći i tenisicama. Rekla sam “da” čovjeku koji me naučio voljeti, razumjeti i slušati. Ja sam voljena, mirna i najsretnija žena na svijetu! – napisala je prošlo ljeto uz fotografiju na kojoj se vidi zaručnički prsten. Kasnije je za Story ispričala kako se odigrala prosidba.

Foto: FIBA/Screenshot

"Što da ti kažem maleni stvore? Mama i tata se najviše na svijetu vole. Čekaju te već́ dva luda četveronožna brata, tetke, ujci, dida i dupla baka. Život si nam već́ sada uljepšao, a što se mučnina tiče, o tome ćemo kada pričati budeš znao", napisala je Paula u siječnju i otkrila da je u 14. tjednu trudnoće.

 

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bluescreen
11:44 18.02.2021.

Tko je sad ova?

NT
No_trouble
11:41 18.02.2021.

Dva četveronožna brata. Što reći. Čestitam.

Avatar Behemot
Behemot
12:39 18.02.2021.

Sada će smjeti voditi džukele na dječja igrališta. Bravo za nju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije