Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dance zvijezda 90-ih

Sjećate li se hita 'Nisi me bio vrijedan ti', evo što sada radi pjevačica koja je pjevala ovaj hit

Foto: Youtube screenshot
1/5
24.10.2019.
u 09:36

Grupa Mandi nastala je početkom 90-ih, a hit koji ih je proslavio, već spomenuta pjesma, omogućila im je da se održe sve do kraja 90-ih.

Trash groznica vlada hrvatskom scenom, a predvodnici te scene u petak će u jednom zagrebačkom klubu okupiti sve njihove obožavatelje.

Jedna od rado slušanih dance zvijezda, Mirjana Gönz, poznata kao pjevačica grupe Mandi, unatoč povlačenju sa scene također će izvesti neke od svojih najpoznatijih hitova, kao što je onaj ''Nisi me bio vrijedan''. Dugo je izbivala iz javnosti, a u razgovoru za tportal otkrila je kako danas živi i čime se bavi.

– Živim život zaposlene žene, domaćice i majke. Stvarno nema tu puno filozofije. Pjevam u bandu Acoustic stress free, sviramo strane covere. I to mi je super, kao psihoterapija. I to je to. Za ostale ne znam, nisam u kontaktu s njima – rekla je pjevačica.

Radi kao knjigovotkinja u obiteljskoj tvrtki, a u bendu u kojem pjeva njezin muž svira na gitari. Kako tportal piše, iz javnosti se povukla 1998. godine, a ubrzo nakon toga dobila je kćer Martiku, koja danas ima 18 godina.

Grupa Mandi nastala je početkom 90-ih, a hit koji ih je proslavio, već spomenuta pjesma, omogućila im je da se održe sve do kraja 90-ih, kada su se razišli.

 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
samoborka
19:57 24.10.2019.

Ako su devedestete bile trash doba hrvatske glazbe, kakav onda naziv zasluzuju maloumne cajkaske bljuvotine koje vladaju zadnjih 20 godina u Hrvatskoj..

ZE
Zekonja
15:44 24.10.2019.

Ti majke, zivi zivot domacice, pa tko to moze? Stvarno cudno za babu od 50 godina, zasluzuje clanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije