Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša missica

Sjećate se Aleks Grdić? Bivši dečko pretukao joj je roditelje, a ona se zbog tragedija više ni s kim ne čuje

aleksandra grdić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/14
21.04.2023.
u 20:30

U javnosti je više i ne možemo vidjeti, a izvori bliski bivšoj manekenki otkrili su kako se Aleks više nikome ne javlja i ni s kim se ne čuje. Osim ponekad s Jelenom Orešković, nekadašnjom kolegicom s modne piste

Nekoć poznata i perspektivna ljepotica s modnih pista Aleksandra Grdić (42) odlučila je graditi život daleko od reflektora i blještavila, a revije je zamijenila sa životom u dvorišnoj kući u Virovitici sa suprugom Markom Šijakovićem i troje djece. Kuću u Strossmayerovoj ulici u rodnom gradu, Aleks je naslijedila od pokojnih djeda i bake, a uz njeno prezime na sandučiću stoji i suprugovo.  Marko je inače dio vremena radio u Njemačkoj, no zbog koronavirusa više je vremena mogao provesti kući. 

U javnosti je više i ne možemo vidjeti, a izvori bliski bivšoj manekenki otkrili su kako se Aleks više nikome ne javlja i ni s kim se ne čuje. Osim ponekad s Jelenom Orešković, nekadašnjom kolegicom s modne piste. 

"Čujemo se i danas, gotovo stalno. Baš planiramo otići neki njezini prijatelji i ja malo do nje u Viroviticu uskoro. Mislim, uvijek kad se piše gdje je netko nestao, kao da je ne znam što, ali jednostavno ljudi imaju pravo promijeniti prioritete", objasnila je Jelena za Dnevno.hr.

"Upravo to se i njoj dogodilo, nema ništa mistično iza njezina nestanka, to vam je sazrijevanje, ja bih rekla. Aleks je danas super!" dodala je i ispričala kako se Aleksandrina djeca bave sportom i osvajaju medalje iz različitih disciplina.

Prisjetila se Jelena i vremena kad su zajedno osvajale modne piste.

Foto: Nikola Zoko

"S Aleks nikada nije bilo dosadno, najviše se sjećam naših partija nakon revija, a slika koja mi se urezala je njezino pušenje u krevetu! Uvijek bi zapalila cigaretu u krevetu prije spavanja, toga se često sjetim", kazala je Jelena.

Kako navode susjedi, prima dječji dodatak i naknadu za rodiljski za najmlađe dijete. U zadnje vrijeme su je, prema izvoru bliskom njezinim roditeljima, pogodile obiteljske tragedije. 

Podsjetimo, nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske 2003. godine sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima poput "Farme", a neko vrijeme imala i svoj vlastiti show koji se zvao "Apsolutno Aleks".  Javnost ju je imala priliku gledati u kontroverznom srpskom showu 'Parovi' prije osam godina. No, nije dugo izdržala, iz showa je izašla jer joj je nedostajao sadašnji suprug s kojim je tada bila u vezi. Bila je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to dva puta - prvi put nakon što je postala Miss Hrvatske te tri godine poslije nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga. 

Za nju su se u tim vremenima vezali razni skandali, primjerice 33-godišnji virovitički poduzetnik Zlatko Škvarić 2006. godine, inače njezin bivši dečko, bejzbol palicom pretukao Aleksandrinog oca Željka, koji je u brutalnom napadu zadobio trostruku frakturu lubanje. 

Aleksandra je tada ispričala kako su Zlatko i ona bili na roštilju kod njezine tete te kako je on odjednom "podivljao i počeo udarati sve redom". Majka je pozvala policiju, a Aleks je pokušala zaštititi psa i tetu. Od tada se sa Zlatkom nije čula. Inače, Zlatko je navodno na njezine roditelje bio ljut budući su roditelji već duže vrijeme navodno nagovarali Aleksandru da prekine sedmogodišnju vezu s njim.

VIDEO Mrle i Prlja iz Let 3 prije odlaska u Liverpool otkrivaju sve detalje nastupa na Euroviziji: 'ŠČ je postao pokret!'

Ključne riječi

Komentara 7

NE
nešperlin
07:57 22.04.2023.

Žena želi svoj mir a vi opet o njoj. Jeste je bar pitali da li želi u novine?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
05:26 22.04.2023.

Ne želu da ju maltretirate i vi opet, stvarno ste neotesani!

DU
Deleted user
01:02 22.04.2023.

Kako "nikom se ne javlja"? Meni se prije par dana ljubazno javila, kad sam je vidio u virovitičkom Lidlu u Stjepana Radića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije