Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Sjećate li se Erne? Mnogi gledatelji kritizirali su je dok je bila u showu, a pogledajte kako danas izgleda i što radi

Foto: RTL
1/5
20.06.2022.
u 08:00

Nakon sudjelovanja u showu, Hrnjić je počela puno putovati, pa je tako pokazala da je bila u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj...Ne otkriva tko joj na putovanjima pravi društvo, no prema fotografijama se vidi da uživa u životu.

Iako su je u showu 'Brak na prvu' eksperti spojili s Edinom Bešićem, Erna Hrnjić iz Teslića u Bosni i Hercegovini nije u njemu pronašla svoju srodnu dušu. Erna nije bila omiljeno lice u showu, gledatelji bi je često obasipali negativnim komentarima, no ona se na to nije obazirala. 

 

Naime, nekima je zasmetalo što je kazala kako Edin nije 'pravi muškarac'. 

Nakon sudjelovanja u showu, Hrnjić je počela puno putovati, pa je tako pokazala da je bila u Francuskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj...Ne otkriva tko joj na putovanjima pravi društvo, no prema fotografijama se vidi da uživa u životu. 
Prije tjedan dana objavila je sliku koja je nastala u Frankfurtu, gdje je pozirala u haljini zanimljivog kroja u kojoj je razgledavala grad. 

 

Podsjetimo, Edin je, nakon što je odustao od Erne, zaveo Sanelu, no ni ta ljubav nije potrajala. 

Erna je inače, na početku showa rekla da je samostalna, komunikativna, vedra i energična djevojka koja je dosad imala dvije duge veze, a sad je spremna za brak. Kazala je tada da je stiglo njezino vrijeme za udaju jer smatra da je spremna za zrelu emocionalnu vezu i nada se kako će joj iskustvo u sociološki eksperimentu 'Brak na prvu' upravo to donijeti. Misli da je već proživjela i iskusila sve što je dosad trebala te da je dovoljno ozbiljna za život udvoje. Priznaje kako je čak naučila i kuhati te da ima velike planove koje bi voljela ostvariti udvoje.

 

U show 'Brak na prvu' prijavila se kako bi uzela stvari u svoje ruke, kako bi se borila za ljubav i dala sebi priliku da se zaljubi. Privlače je mišićavi i tamnoputi muškarci koji su ostvareni i znaju što žele. Rekla je tom prilikom i da ne voli dramu i svađe te želi smirenog i ozbiljnog partnera s kojim bi jednog dana mogla osnovati obitelj. 

VIDEO Sejo Sexon predstavio je novi album Zabranjenog pušenja: 'Kakva sam ja zvijezda kad imam 200 kuna u džepu'

 

Ključne riječi

Komentara 4

DA
Daniel05041986
17:33 20.06.2022.

Čubica je tu

IZ
Izilajf
23:35 21.06.2022.

Bljak bila je slatka, sad je sa čubama ista kao sve

LA
Lana2
15:42 20.06.2022.

Kata i Strofa... 🙉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije