Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve ostavila bez riječi

Sharon Stone se skinula i pokazala da i u sedmom desetljeću mami uzdahe

Foto: Profimedia
1/11
26.05.2020.
u 16:34

Za razliku od većine zvijezda Hollywooda, glumica nije pobornica estetske kirurgije i tvrdi kako nikada ne bi otišla pod nož jer svoju tjelesnu formu i mlađahni izgled sasvim dobro održava redovitim vježbanjem i zdravom prehranom

Sharon Stone (61) godinama je budila maštu muškaaca diljem svijeta zahvaljujći ulogama u erotskim trilerima od kojih je najpoznatiji "Sirove strasti".

Za razliku od većine zvijezda Hollywooda, glumica nije pobornica estetske kirurgije i tvrdi kako nikada ne bi otišla pod nož jer svoju tjelesnu formu i mlađahni izgled sasvim dobro održava redovitim vježbanjem i zdravom prehranom.   

Foto: Instagram screenshot

Iako je već u sedmom desetljeću života, Sharon i dalje izgleda odlično, a to je ponovno pokazala na Instagramu, gdje je objavila fotografije u bikiniju. Na jednoj je fotografiji pozirala s metalnom kacigom na glavi, a u opisu se našalila kako joj to "drži misli na mjestu".

1/11

Glumica koja je za ulogu u "Casinu" zaradila nominaciju za nagradu Oscar bila je u braku dva puta: s Michaelom Greenburgom od 1984. do 1987. i Philom Bronsteinom s kojim se rastala 2004. godine, a u braku su bili šest godina. Prije dvije godine bila je u vezi s 19 godina mlađim Angelom Boffom. No veza je pukla, a Sharon je od tada sama. krajem prošle godine nasmijala je pratitelje kada je kazala kako su je blokirali na aplikaciji za traženje partnera, jer nisu povjerovali da je to stvarno ona. 

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 5

PI
Piksy
19:18 26.05.2020.

Ma babac..posusen i naboran..ne mogu se godine sakriti ali ajde..bar nije plasticna..bravo za nju👏👏👏

LA
lajh1985
23:49 26.05.2020.

lako kad stavi sljem na glavu

DU
Deleted user
07:25 27.05.2020.

Ma, sedmo desetljeće je sedmo desetljeće, koliko god mi šutjeli o tome.... Ne pomaže tu više ni avion u pozadini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije