Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi što želi

Sharon Stone: Guza mi je kao sir, nije mi se dalo ići u teretanu

sharon stone
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
13.07.2014.
u 16:42

Sharon Stone pravi je samopouzdani komad. 56-godišnjakinja izgleda sjajno, no nije baš zadovoljna kakva je u kupaćem kostimu...

Sharon Stone pravi je samopouzdani komad. 56-godišnjakinja izgleda sjajno, no nije baš zadovoljna kakva je u kupaćem kostimu. Priznala je da ima puno celulita jer nije išla u teretanu. Za razliku od brojnih zvijezda koje se forsiraju u teretani, Sharon priznaje: Nije mi se dalo. - No, sada znam što će se dogoditi kad odem na ljetovanje.

Magazini će objaviti fotografije moje stražnjice u krugu i pitati se što mi se dogodilo i zašto mi je stražnjica kao sir, rekla je Sharon. Iako joj se u posljednje vrijeme nije išlo u teretanu, Sharon je rekla i kako, kada ide, vježba kao luda. - Tada vježbam zaista naporno i hranim se zdravo, zaključila je glumica.

>>Sharon Stone izgleda odlično i poručuje: Slobodna sam za novog muškarca

Ključne riječi

Komentara 1

SE
sestrićna
19:43 13.07.2014.

ima njih puno koji vole samog sira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije