Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek in

Seve se udebljala samo osam kg, ali morala je kupiti novu odjeću

severina (1)
Foto: Pixsell
1/4
14.12.2011.
u 08:00

Prateći njezina medijska pojavljivanja, zaključujemo da su joj u ormaru najzastupljenije haljine domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Njihove cijene variraju od 800 do 2000 kuna, a s dodacima poput remena i torbica cijena im raste.

Božićni darovi bit će skromne sitnice, a i za sebe želim isto – rekla je Severina u zagrebačkom Muzeju Marton, na svojem posljednjem pojavljivanju prije nego što će u veljači roditi prvog sina. Lijepa trudnica tada je bila zaogrnuta elegantnom bež pelerinom iz Lanvinove nove kolekcije koja stoji 16.900 kn.

Božićna je toaleta tajna

Otkrila je tada i da će s mamom Anom za Božić u Splitu peći fritule i prirodno drvce ukrasiti novim ružičastim, srebrnim i ljubičastim kuglicama, ali nije nam otkrila je li nabavila i blagdansku trudničku toaletu. U sedmom je mjesecu trudnoće i nije se mnogo udebljala, samo osam kilograma, ali ipak je morala kupiti nove haljine. Prateći njezina medijska pojavljivanja, zaključujemo da su joj u ormaru najzastupljenije haljine domaće dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Elegantna dama

Njihove cijene variraju od 800 do 2000 kuna, a s dodacima poput remena i torbica cijena im raste. Omiljena joj je modna kuća i Givenchy. U crnoj kratkoj haljini sa zatvaračem ukrašenim smećkastim stakalcima koja stoji 7285 kn trudna Seve nastupila je u Vinkovcima. A u još jednoj elegantnoj Givenchyjevoj haljini od 16.530 kn pojavila se na otvorenju trgovine cipela.

U njezinu trudničkom ormaru ima ponešto i od Alexandera Wanga i Estare Culta... Mi smo izabrali presjek onih kombinacija u kojima je nama bila najljepša, a možda nas nečim novim iznenadi i za Božić.

Komentara 20

LU
Lujo123
09:12 14.12.2011.

Novinari VL-a vi ste potpuno neodgovorni prema hrvatskom narodu! Sram vas bilo! Kad nas tak lijepo izvješćujete o svemu u svezi s seve nacionale zakaj stalno tajite podatak o trenutnom stanju njenih hemeroida? Mogli bi naciji pokazati i sliku tog dijela tjelesine ove \"glumice, pevaljke, voditeljice i td.\" - svega samo ne nečega gde se treba delati. Divna je to škola za naše mlade djevojčice. Fuuuuj.

SI
sikert
09:41 14.12.2011.

Lijep tekst gdje su cijene od kojih prosječnom radniku pamet staje a Seve za pišljivu pelerinu, samo što je izmišljotina ime nekoga kreatora a nije ni praktična niti grije, daje 16900 KN a omiljena joj je kreatorica osoba koja šiva već izmišljene stvari samo ih malo preoblikuje ili kopira iz starih časopisa. Dok se ona razbacuje javno tolikom lovom država joj kao „umjetnici“ plaća mirovinske doprinose.

OB
-obrisani-
16:30 14.12.2011.

Što nas davite više s tom droljom, sponzorušom, koju je cijeli svijet vidio kako guta spermu? Koga ta droljetina zanima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije