Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi pažnju

Seksepilna glumica Megan Fox ne voli nositi izazovnu odjeću

Megan Fox
Reuters
08.03.2010.
u 08:53

Zvijezda filma "Transformeri" požalila se kako se rijetko kad sredi za odlazak na kavu s prijateljima ili za noćni izlazak jer je tada svi primjećuju i ne daju joj mira.

Seksepilna glumica Megan Fox mrzi izlaziti van s društvom u izazovnoj odjeći jer je onda svi mjerkaju i prepoznaju u trenu. Zvijezda filma "Transformeri" u takvim se situacijama ne može obraniti od znatiželjnika pa za izlazak u šoping ili na kavu bira što manje upadljivu odjeću.

- Imam prekrasan kaput s potpisom Dolce i Gabbana koji je zbilja neobičnog dizajna, ali rijetko ga nosim jer u njemu privlačim pažnju - požalila se 23-godišnja glumica.

Voljela bi imati hrabrost poput Rihanne i ući u visokim potpeticama i mini suknji u neki fast food, no jednostavno, kaže, ne može jer je onda svi gnjave.

Komentara 1

AG
Agramer198
00:12 09.03.2010.

pa normalno, mislim kako otići u McDonalds bez štikli i dopičnjaka????? Fakat nezamislivo. A jadna Megan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije