Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM I PICkBOX

Seinfeldu nikad ne možete odoljeti

Seinfeld
Foto: Promo
07.03.2016.
u 09:48

Seinfeld je samo jedna od niza kultnih serija koje možete pronaći i pogledati u koje god vrijeme vam odgovara na Pickboxu

Ako volite TV serije, sigurno svaki put kad naletite na reprizu Seinfelda ne mijenjate kanal na televiziji nego iznova guštate u genijalnim forama Jerryja, Georga, Cosma... 

Ova je legendarna serija donijela pravo bogatstvo autorima Jerryju Seinfeldu i Larryju Davidu, zaradili su više od tri milijarde dolara samo na reprizama! 

Kvalitetan sadržaj uvijek će pronaći put do svoje publike. Večernjakov ekskluzivni sadržajni dio Premium sada nudi kombiniranu pretplatu i na Pickbox, uz popust za Večernjakove Premium čitatelje.   

Najsmiješniji trenuci u Seinfeldu

Najsmješniji trenuci u Seinfeldu

Seinfeld je samo jedna od niza kultnih serija koje možete pronaći i pogledati u koje god vrijeme vam odgovara na Pickboxu, streaming servisu koji je sve popularniji. U ponudi su i slavne britanske Mućke, Poirot, Jeeves i Wooster... Za ljubitelje znanstvene fantastike tu su i Zvjezdane staze: Nova generacija s Patrikom Stewartom kao Jean Luc Picardom, mnogim trekkijima najbolji kapetan Enterprisea. 

Na Pickboxu su serije i filmovi titlovani na hrvatskom jeziku, što znači da se konačno više ne morate mučiti s internetskim kopijama i usklađivanjima s pravim titlovima.  Nove hit serije također su dostupne na Pickboxu. Showtimeova serija Milijarde novi je svjetski hit (na IMDb-u ima ocjenu 8,4). Damian Lewis je dramatične scene hit serije Domovina zamijenio strateškim makinacijama na Wall Streetu u Milijardama. Ovdje možete pročitati sedam razloga zašto trebate pogledati ovu seriju. Tu su i prve tri sezone serije Vikinzi koja već ima veliku bazu poklonika i u Hrvatskoj.

>> 7 razloga zašto ne smijete propustiti seriju Milijarde

>> Ragnar, Lagertha, Rollo i drugi likovi koje igramo u seriji povijesne su osobe

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
18:57 07.03.2016.

George Constanza mi je bio omiljeni lik. Živim prema njegovim načelima.

DU
Deleted user
16:32 07.03.2016.

Opet se pojavila regija na VL....

DI
diszg
07:25 08.03.2016.

Bok- hi!- vidim sjediš i veliš "baš da vidim kak bi ti to riješio". Što se tiče ljudske prirode- nilako, a kad je rijecč o gaza strip, došo bi i pito ovog tamo "čuj, oćeš mi iznajmit/prodat tu svoju kućuu ak se seliš u sinaj i to." U tom smislu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije