Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
unuka josipa broza tita

Saša Broz pokazala mamu koja je proslavila 81. rođendan, objavila zajedničke fotografije

Zagreb: Kazališna redateljica Saša Broz
Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/10
28.09.2023.
u 20:21

Saša je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a među njima su se našle neke novije i neke iz mladosti.

Redateljica i unuka Josipa Broza Tita, Saša Broz (54), javila se na svojim društvenim mrežama i objavila fotografije svoje mame Mire koja je proslavila 81. rođendan. Saša je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a među njima su se našle neke novije i neke iz mladosti. 

U opisu objave napisala je samo kratko: "Sretan 81. mama". Objava je brzo skupila puno lajkova, a počeli su se kasnije nizati i komentari. 

 

"I danas lijepo i ponosno nosi svoje godine. Iz nje je uvijek zračilo nešto što je privlačilo", "Sretan rođendan vječno lijepoj i elegantnoj mami", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", "Sretno tvojoj mami", "Sretan rođendan predivnoj mami i neka ih još puno proslavi" pisali su joj prijatelji i pratitelji. 

Redateljica je objavila na društvenim mrežama u travnju fotografiju na kojoj pozira s kćeri Sarom. Majka i kći pozirale su zagrljene te su obje bile odjevene u crno. 

- Kroz sve oluje zajedno - stoji u opisu objave.

GALERIJA Pogledajte kako su se Marko Grubnić i Vlatka Pokos zabavljali na otvorenju sezone kluba Hemingway 2009. godine

Zagreb: Kazališna redateljica Saša Broz
1/24

Sara je scenografkinja, a njih dvije zajedno surađuju. Posljednji zajednički  na predstavi  ‘Slučajni susret u sex-shopu’ čija je premijera bila u veljači ove godine. 
Inače, Sara je nedavno uzela prezime bake Herte, Haas. Pred njom je blistava budućnost likovne umjetnice. Kada je odlučila promijeniti prezime, ispričala nam je Saša Broz nedavno u intervjuu za Ekran, i ona i njen bivši suprug podržali su je u tome.

- Prije dvije godine rekla je da se želi maknuti od tereta mog i Rankovog prezimena te da je odlučila uzeti bakino prezime Haas. Ranko i ja znamo što znači nositi teret poznatog prezimena, njegov je otac glumac Krešimir Zidarić. Podržali smo je jer smo osjetili da joj je došlo prirodno i da to ima smisla - objašnjava. Sara Haas zaposlena je kao scenografkinja u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a potpisuje i scenografiju za "Tajni dnevnik Adriana Molea". U kuloarima se pak priča da je Sara nevjerojatno talentirana slikarica čija platna oduzimaju dah.

VEZANI ČLANCI:

- Malo mi je bez veze da ju hvalim jer je Sara skromna cura, no zbilja sjajno slika. Trenutno ne stiže toliko slikati jer je angažirana i na drugim projektima, no sigurna sam da će se nakon Adriana zatvoriti u svoj atelje i početi pripremati slike za svoju četvrtu samostalnu izložbu - najavljuje ponosno Saša. Sara je rođena u njezinom braku s glumcem Rankom Zidarićem koji je potrajao šest godina. Usprkos tome, i danas su dobri prijatelji. S bivšim suprugom prije dvadesetak godina u Gavelli je režirala predstavu "Poljubac žene pauka", potresnu priču o ljubavi i prijateljstvu dvojice brazilskih zatvorenika, koju ističe kao jednu od svojih najvažnijih režija.

- Prije nekoliko dana umro je glumac William Hurt zbog kojeg sam postavila taj komad. Igrao je glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji romana i kada sam ga gledala, rekla sam Ranku da moramo to postaviti. Emociju koju je film kod mene izazvao nikada prije nisam osjetila. Ništa me nije dotaklo kao sudbina glavnog junaka Moline. Adaptaciju je za tri osobe radio je Vladimir Stojisavljević, a sjajne uloge napravili su moj bivši suprug, Senka Bulić i Dražen Šivak koji je za tu ulogu dobio brojne nagrade. Ta je predstava pomakla moje shvaćanje teatra - ističe Saša Broz koja voli reći da je njeno kazalište glumačko, a ne režijsko. Ono u čemu bi se u bliskoj budućnost voljela okušati je operna režija, otkriva.

VIDEO Preminuo je glumac Michael Gambon, zvijezda 'Harryja Pottera'

Komentara 23

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
20:56 28.09.2023.

još malo propaloj obitelji i tvorevini koju smo zgazili

LU
Lukeruk
21:19 28.09.2023.

Deda joj je bil ubojica i pljačkaš, šteta kaj tog bandita nisu švabi roknuli na sutjseki ili drvaru

Avatar Stradun
Stradun
21:01 28.09.2023.

Teret prezimena Zidarić? Sic! Prezime Hass otvara mnoga vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije