Naslovnica Showbiz Estrada

Sandi Cenov se prisjetio prvog poljupca: 'Bilo je to predavno'

Riječ je o pravoj ljubavnoj pjesmi, koja je sjećanje na prvo ljubavno iskustvo, na prve poljupce , koje svi naravno pamtimo po dobru i sa osmijehom.
12. lipnja 2019. u 07:00 0 komentara 317 prikaza
Foto: Denis Miloš
Pogledajte galeriju 1/3

Svi se sjećamo prvih poljubaca, ljubavnih iskustava, euforije, zadovoljstva.

ODMOR OD JADRANA Sandi ljetovao na Crnom moru: 'Grad nisu zgrade nego ljudi'

Kada pak o toj temi progovori, čovjek kojeg godinama prati glas jednog od najromantičnijih glazbenika, onda ga svakako treba poslušati.

Sandi Cenov progovorio je na svoj prepoznatljivi način, novom autorskom pjesmom, odličnog naziva 'Praznik za dvoje'. Kada je u pitanju ljubav i ljubavni stihovi, Sandi je definitivno na svom terenu što je u četvrt stoljeća dugoj karijeri, nebrojeno puta i dokazao.

Ništa drugačija nije ni nova pjesma 'Praznik za dvoje', za koju sam kaže da zrači optimizmom, 'Praznik za dvoje je pjesma koju sam dosta dugo radio sa proljećem u glavi. Radio sam je ove zime iščekujući proljeće i lijepo vrijeme. Međutim, znamo kakvo je bilo vrijeme u svibnju i jednostavno smo čekali ove lijepe dane, da pjesma napokon izađe van.

Riječ je o pravoj ljubavnoj pjesmi, koja je sjećanje na prvo ljubavno iskustvo, na prve poljupce , koje svi naravno pamtimo po dobru i sa osmijehom. Kao autora glazbe i teksta nekako me najviše podsjeća na optimizam i na pozitivu za koju mi ljudi često znaju reći da je prisutna u pjesmi 'Sunce moje to si ti'. Tako da mi se čini da ova pjesma ima jednako takvu snagu optimizma i veličanja ljubavi i proljeća.'

Izazivaju zavist Ovi poznati Hrvati svojim istesanim tijelima mame poglede na plaži

Cijelu priču za koju je osim Sandija aranžerski i producentski zaslužan i Igor Ivanović, Sandi je zaokružio i video spotom, koji i ovoga puta potpisuje njegov dugogodišnji suradnik Denis Miloš, 'Kako su kod mene prva ljubav i prvi poljupci bili davno, u ovom sam spotu pribjegao naratorskoj ulozi. Predavno je bilo da bi ja glumio da su mi se prvi poljupci i prvo ljubavno iskustvo dogodilo sad ovoga proljeća. Ja samo pjevam, a dvoje mladih doživljavaju, prvu ljubav zajedno.'

'Praznik za dvoje', ali i sve ostale glazbene uspješnice Sandija Cenova možete uživo slušati i na jednom od predstojećih koncerata

21.06. Kraljevica, Captain Hook Bar

24.06. Brač

06.07. Vir, Trg

27.07. Zadar, Yachting Bar

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.