Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

S. Hohnjec: Bivši Mister i ja samo smo flertovali, ali bilo je lijepo

- Mogu samo reću da obostrane simpatije postoje. Za sada između nas nema ničega, ali uvijek se može dogoditi da proradi kemija, ali, o tome ću pričati ako i kad se to desi - rekla nam je dobro raspoložena Stefany.
14. lipnja 2010. u 20:54 2 komentara 649 prikaza
stefany
Foto: Marko Jurinec/Pixsell

Dok se s Mariom Mlinarićem i Borisom Kosmačem na nedavno održanom izboru za Miss i Mistera Hrvatske zezala sjedeći im u krilu i razmjenjujući poljupce u obraz bez skrivanja od fotoaparata, Stefany Hohnjec jedan je flert pokušala sakriti od javnosti. To joj ipak nije uspjelo pa se počelo šuškati da su lijepa manekenka i prošlogodišnji Mister Hrvatske Bruno Orešković puno više od prijatelja.

Naime, 23-godišnja Stefany je nakon izbora za najljepšu Hrvaticu i Hrvata završila na privatnoj zabavi koja se održala u apartmanu bivšeg mistera, a da su se njih dvoje dobro zabavljali zajedno, i više je nego očito iz fotografija koje je objavio tjednik Extra. Bivša Miss sporta priznaje da je flertovala s Brunom, ali ništa se više između njih nije dogodilo.

- Mogu samo reću da obostrane simpatije postoje. Za sada između nas nema ničega, ali uvijek se može dogoditi da proradi kemija, ali, o tome ću pričati ako i kad se to desi - rekla nam je dobro raspoložena Stefany.

U Bruninom društvu, dodaje, bilo joj je jako ugodno i lijepo, a o 22-godišnjem ljepotanu, kojeg poznaje već neko vrijeme, može reći samo sve pozitivno.

 

Zadar: Testiranje na Covid-19 u Općoj bolnici
PISMO OBIŠLO HRVATSKU
Prebolio COVID-19 pa otkrio što morate imati doma: 'Korona boli kao sam vrag'
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • Utjerivać dobroga:

    viš ti vraga. naše fufe su se naučile govoriti. nije rekla... guzili, karali, prčili, fukali, hebali... flertovali:) how lovely, how nice....

  • Avatar Svećenik
    Svećenik:

    završila je na privatnoj zabavi u apartmanu bišeg mistera. i da postoje simpatije. pa nisu se buci buci ak si nisu simpatični... fuj