Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Latino zavodnik

Ricky Martin vraća se glumi u liku ljubavnika ubijenog Versacea

Ricky Martin
Foto: Blanco Victor J/Press Association/PIXSELL
1/5
12.04.2017.
u 09:03

U seriji ‘Versace: American Crime Story’ glumit će Antonija D’Amica koji je s talijanskim dizajnerom bio do njegove smrti 1997. godine

Pjevač Ricky Martin (45) koji je karijeru počeo u sapunicama poput “General Hospital” vraća se glumi. U seriji o pokojnom dizajneru Gianniju Versaceu “Versace: American Crime Story”, glumit će Giannijeva ljubavnika Antonija D’Amica.

Ludilo serijskog ubojice

Pjevač najpoznatiji po hitu “Livin’ la Vida Loca” ponovno će tako pokazati glumačke vještine u društvu glumaca Penelope Cruz koja glumi dizajnerovu sestru Donatellu Versace i Edgara Ramireza koji glumi Versacea. Serija se bavi dizajnerovim šokantnim ubojstvom 1997. Redatelj je Ryan Murphy, koji stoji iza franšize “American Crime Story” koja je već obradila i život O. J. Simpsona i razaranja uragana Katrina koje bismo uskoro trebali i vidjeti.

Antonio, kojeg će utjeloviti Ricky, u vezi s Giannijem bio je 15 godina, sve do njegove smrti, ali nikada se nije slagao s njegovom obitelji. “Moj odnos s Antonijem je kakav je bio dok je Gianni bio živ. Poštujem ga kao dečka mog brata, ali nikada ga nisam voljela kao osobu”, rekla je Donatella 1999. Trzavice između Antonija i obitelji posebno oštre bile su nakon Giannijeve smrti jer je on oporučno D’Amicu osigurao mjesečnu isplatu od 26.000 eura te pravo da živi u bilo kojoj njegovoj vili u Italiji i Americi.

Međutim, imovina je pripala obiteljskoj tvrtki, odnosno Donatelli, bratu Santu i nećakinji Allegri. Nakon niza sudskih sporova, odlučeno je da će D’Amico dobivati manji mjesečni iznos i ograničena su mu prava na Giannijeve kuće.

Podsjetimo, Giannija je usred dana ispred njegove kuće ubio 27-godišnji serijski ubojica Andrew Cunanan iz Kalifornije koji je, nakon što je ubio još petero ljudi, i sebi oduzeo život. Iako ne postoji jasan motiv ubojstva, Vanity Faire je svojedobno pisao da je Cunanan bio homoseksualac opsjednut modom i dizajnerom s kojim je i tulumario u San Franciscu netom prije no što ga je upucao u glavu.

Ovo je druga suradnja Rickyja Martina i redatelja Ryana Murphyja nakon njegova pojavljivanja u seriji “Glee”. Okušao se i u brodvejskim predstavama “Evita” i “Les Miserables”. Latino pjevač ženama je slomio srca kada je 2010. priznao da je homoseksualac. Od 2008. otac je dvojice posvojenih blizanaca, osmogodišnjih Valentina i Mattea i u sretnoj je dvogodišnjoj vezi sa sirijskim umjetnikom Jwanom Yosefom (32). – Kolekcionar sam umjetnina i prvo sam se zaljubio u njegove radove, a kada sam upoznao autora i u njega. Lani sam ga klečeći zaprosio i pristao je – kazao je nedavno Ricky.

>>Poznati pjevač u 74 godini priznao: Homoseksualac sam, a šutio sam o tome jer nisam htio razočarati publiku

>>Ricky Martin: Kada sam ugledao ovog glumca shvatio sam da sam gay​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije