Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fascinantna transformacija

Prepoznajete li je? Njezin nastup zapalit će publiku i gledatelje!

tlzp
Foto: Nova TV
1/14
28.10.2015.
u 11:31

Kao gostujući član žirija ove nedjelje nastupe će ocjenjivati Giuliano. – Znam kako im je, tako da ću biti blagonaklon – kazao je Giuliano uoči posljednjih priprema

Kao počasnog člana žirija ove nedjelje u popularnom showu Nove TV gledat ćemo Giuliana čije transformacije iz prve sezone u Amy Winehouse, Freddieja Mercuryja, Nedu Ukraden, Tarkana, Lou Bega još uvijek pamtimo. Sada će Giuliano uživati u sjajnim transformacijama natjecatelja druge sezone, ali im i udijeliti neki praktičan savjet iz prve ruke.

– Ja sam tu veteran. Prošao sam sve i svašta osim ovoga da budem član žirija. Bit ću brutalan. Neću štedjeti nikoga, sve ću im u facu reći – našalio se Giuliano i dodao: – Šalu na stranu, ja znam kako im je, tako da ću biti blagonaklon!

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika Princea, s hit-pjesmom ''Kiss'' utjelovit će sjajna Renata Sabljak koja je izjavila da joj dramski treneri nisu trebali ništa posebno savjetovati.

– Oni su posebna stvorenja koja samo treba promatrati s lijeve i desne strane i pičiti po svome – kazala je Renata i dodala kako joj je najteže verbalizirati sve što treba raditi i zaključila: Čarolija tog glasa je u spektru boja koji on ima. Sve će mi biti izazov!

Atmosferu u studiju zapalit će Maja Šuput kao Donna Summer s pjesmom ''Hot Stuff'', a nakon brojnih muških uloga, presretna je što je konačno žena. – Prvo, ona je top-diva, drugo pjesma mi je ludilo! Ona ima vrlo minimalizirane pokrete. Možda je original malo prespor, ja bi ga još nabrijala – rekla je Maja i dodala: – Neće biti nikakvih problema, ali ovo što ona pjeva, ja pjevam po kući! Ovu točku zaista ne smijete propustiti! 

Pobjednika prošle epizode Luku Bulića sada ćemo gledati u nježnijoj varijanti. „Rekoh sebi: Oh, zaboga!“ prisjetio se Luka svoje prve reakcije na velšku pjevačicu Duffy. Kako kaže, najviše ga brine to što ne zna kako će postati slatka cura, a brine ga i koreografija iz spota. – Definitivno jedno od težih iskustava u mom životu. Puno pleše cura, što nije u redu od nje – spram mene. Baš vidiš da namjerno pleše bezobrazno. Taj spot su radili samo zato što su znali da ću ga ja u ovom showu izvoditi. Četiri frajera oko mene, jedan me vrti, onda plešemo svi zajedno nešto, ona zgodna, a ja ne znam kako ću biti tako zgodan – kazao je Luka koji će nastupiti s njezinom pjesmom 'Well, Well, Well'.  – Kad definiramo sve te korake koje imamo, ja bum se ''zadafila'' od sreće! – zaključio je.

Baš kao i Luka, i Ivana Marić priupitala je gljivu što joj je skrivila. Nakon sjajne transformacije u Jacquesa Houdeka, Ivana će ovoga puta utjeloviti jednu od legendi hrvatske glazbene estrade Duška Lokina. "Dobro jutro Dalmacijo" zapjevat će Ivana na bini sigurna da će to odraditi s guštom i veseljem.  – Duško je stvarno veseo i živahan čovjek, pravi je vragolan – izjavila je i otkrila koji elementi će biti od velike važnosti u njezinu nastupu: – -Moram boju glasa malo transformirati. Mislim da će moja frizura biti ključna!

Ivana Šarića vidjet ćemo transformiranog u Ellu, Sašu Lozara kao Leann Rimes, Dušana Bućana gledat ćemo kao Boneya M., a Maju Posavec kao Toni Braxton.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu showa '''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

>>Jacques oduševljen transformacijom Ivane Marić: 'Kao da sam gledao sebe samoga'

>>Na rubu suza zbog nastupa Luke Bulića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije