Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMILA BJORK

Novi trijumf Ane Maras Harmander na Tvoje lice zvuči poznato

tlzp
Foto: Nova TV
20.11.2016.
u 23:42

– Ovo je apsolutno genijalno – komentirao je s oduševljenjem Anin nastup Goran Navojec

Ana Maras Harmander večeras je treći put pobijedila u showu Tvoje lice zvuči poznato i to transformacijom u Bjork. Ovaj put pobjednica je odabrala zagrebačku udrugu Djeca prva, kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna.

– Ovo je apsolutno genijalno – komentirao je s oduševljenjem Anin nastup Goran Navojec te joj dodijelio maksimalnih 12 bodova.

– Dramaturški je teško odraditi prijelaz s pjevanja na taj prekrasni baršunasti šapat. Sjajna si! – izjavila je Sandra Bagarić, koja je također nagradila Aninu izvedbu najvećim brojem bodova.

Filip Dizdar ove je nedjelje poslao svoga džokera, a kada je on kročio na pozornicu, nitko nije ni približno mogao naslutiti o kome je riječ. Tek nakon nastupa veliki ekran otkrio je njegov pravi identitet. Iza vrlo kompleksne maske krio se Jan Kerekeš, glumac i zvijezda serije „Zlatni dvori“.

Sinatru smo vidjeli zahvaljujući zadatku Fila Tilena koji je to obavio toliko dobro da je na kraju zauzeo treće mjesto. Krunoslava Kiću Slabinca i njegovu pjesmu “Zbog jedne divne crne žene” vidjeli smo zahvaljujući nastupu Žanamari Perčić. Damir Kedžo izveo je pjesmu The Weekenda i savršeno se uživio u ulogu frontmena skupine.

Lana Jurčević izvedbom pjesme “Sorry” oduševila je mnoge, ali vjerojatno najviše obožavatelje Justina Biebera, stoga je odmah nakon nastupa potrčala u publiku kako bi se javila fanovima iz prvoga reda.

– Dobro “skidaš” mlade dečke. Nigdje ti ni jedan ton nije pobjegao, bravo! – komentirala je Sandra. Matteo Cetinski dobro se snašao u ulozi Kylie Minogue. Hana Hegedušić oduševila je žiri kao Zdravko Čolić, a hitom “Glavo luda” podignula je publiku na noge.

>> Lana Jurčević je ulovila srž prave Lize Minneli: 'Ostavila si me bez daha. Svaka ti čast'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije