Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Par godina za nas

Reality show s ovisnicima koji traže izlaz iz pakla droge

Ovisnost
Reuters
16.03.2010.
u 18:04

Kristina vjeruje da će osim na sudionike showa reality preventivno djelovati i na brojne ovisnike kako bi okrenuli leđa drogiranju i krenuli putem izlječenja.

Reality forma koja polako gubi popularnost među gledateljima tjera producente na sve bizarnije ideje kako bi osigurali zanimljivost svojih proizvoda na malim ekranima. U moru gluposti i potrošenih priča, američki producenti došli su na ideju koja bi po njihovu mišljenju trebala ponuditi nešto novo i zanimljivo širokom televizijskom gledateljstvu, a riječ je o reality showu pod nazivom Addicted koji se počinje prikazivati na američkom TLC-u.

Kamere bi trebale pratiti živote nekoliko ovisnika na putu prema rehabilitaciji i izlasku iz začaranog narkokruga. Uz ovisnike bi bila i Kristina Wandzilak, koja je i sama osam godina bila narkomanka i prostitutka.

Međutim, već 16 godina apstinira od svih vrsta opijata i ona bi kandidatima trebala poslužiti kao primjer da je moguće riješiti probleme ovisnosti, a ujedno bi djelovala kao njihova mentorica i zaštitnica. Kristina i njezina ekipa vjeruju da će osim na sudionike showa reality preventivno djelovati i na brojne ovisnike kako bi okrenuli leđa drogiranju i krenuli putem izlječenja.

Komentara 1

udari_šefa
00:02 20.03.2010.

ovakav bi reallity trebao i nama... he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije