Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska zvijezda Ahu Yağtu

Razvod mi je bio bolan,
 ali danas ponovno ljubim

Ahu Yagtu
20.04.2017.
u 08:32

Glavna negativka serije 'Tuđi život' na snimanju se zaljubila u pet godina straijeg kolegu Tolgu Tekina

Glavna negativka serije “Tuđi život”, turske sapunice koja ruši rekorde gledanosti na Novoj TV, turska je glumica Ahu Yağtu čiji je lik odvjetnice Džandan trebao biti tek epizodna uloga, ali je razvojem priče ipak dobio više prostora.

I glumičin privatni život nalik je sapunicama. Kad se Ahu Yağtu razvela od 42-godišnjeg komičara Cema Yilmaza, izjavila je da u bliskoj budućnosti ne priželjkuje novi brak, ali da bi voljela pronaći srodnu dušu. No kako su pisali turski mediji, 38-godišnjoj glumici želja se i ostvarila. Sreću je pronašla u zagrljaju pet godina starijeg kolege Tolge Tekina s kojim glumi u hit-seriji “Tuđi život”. Ahu i Tolga upoznali su se na setu turske serije, a nedavno su povjerili bližnjima da ih veže više od prijateljstva. Prije je Tolga je očijukao s Pinar Erincin, sporednom glumicom iz serije, no nakon dva noćna izlaska prestali su se družiti, a istodobno je s Ahu postajao sve bliži. Upravo je Tolga, koji u seriji tumači proračunatog Özkana Gülpınara, mnogo pomogao Ahu savjetima vezanim uz njezin lik beskrupulozne odvjetnice Džandan, koji se zahvaljujući glumičinu talentu razvio u jednu od vodećih negativki.

– Tolga je talentiran glumac i divan je kolega uvijek spreman pomoći konkretnim savjetima. Usto, glavni je zabavljač na setu. Ako ne govori viceve, pravi grimase. S njim nikad nije dosadno – rekla je prije njihove veze Ahu, koja je dobro upoznata s optužbama glumice Zeynep Koltuk da ju je Tolga zlostavljao tijekom godine njihova braka.

Tamnokosa Ahu nije željela komentirati Tolginu burnu prošlost, kao ni navode da ga je nedavno upoznala s majkom Hülyom Yörük te četverogodišnjim sinom Kemalom, kojeg ima iz prijašnjeg braka s Cemom Yilmazom.

– Kemal je predivno dijete. S njim sam iskusila čistu, bezuvjetnu ljubav. Puno putujemo, boravimo u prirodi, igramo se s našim kućnim ljubimcima. Jako je zabavan, a to je očito naslijedio od oca – priznala je nedavno glumica koja je teško prebrodila razvod braka.

Novo poglavlje života

– Bila sam tužna, razočarana, ali imala sam dijete o kojem sam se morala brinuti. O novoj ljubavi nisam puno razmišljala, a i vjerujem da se neke stvari u životu, poput ljubavi, ne mogu požurivati. Zato nastojim biti otvorena srca i uma jer tada se događaju najbolje stvari – zaključila je glumica, a slično razmišlja i njezin odabranik koji ne voli govoriti o osjećajima i pokazuje ih onima koji su mu dragi, a zavodljiva Ahu definitivno jest.

Glumica kaže da nikada nije potpuno zadovoljna sobom i vjeruje da glumci koji su pretjerano zadovoljni svojom glumom nisu dobri. Tako je bilo i dok je radila kao model jer je perfekcionistica.

– Tri godine nisam glumila u serijama i zato sam jako sretna što sam dio ovog projekta. Ne mislim da je to prekretnica u mojoj karijeri, trudit ću se i dalje razvijati se kao glumica – kaže Ahu. Uspoređujući se s likom Džandan iz serije, kaže da su podjednako jake, ali da ne dijeli Džandanin egoizam.

S obožavateljima rado komunicira putem društvenih mreža, a najviše oduševljenja izazvala je objavivši fotografiju sina Kemala.

– Majčinstvo mi je promijenilo život, dijete zauzima središnje mjesto u mom životu. Nakon porođaja postala sam puno osjećajnija – priznaje glumica koja se više od dva desetljeća bavila i manekenstvom.

>>Džandan je vrlo egoistična i stroga, a to nikako nisu i moje osobine

>>Uskoro stiže treća sezona turske hit serije 'Tuđi život', a nove epizode donose brojne intrige i opasnosti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije