Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako njezinim ljubimcima ne bi ništa nedostajalo, pjevačica im je osigurala čuvare i pratioce

Psi Mariah Carey imaju vlastitu pratnju

mariah carey
Pixsell
04.11.2009.
u 11:19

Carey nije jasno zašto svi misle da je ona diva, jer je uvjerena kako se ponaša kao i svi ostali i kako ne zahtijeva poseban tretman, a to što njezini psi imaju pratnju smatra sasvim normalnim.

Do koje granice ide razmaženost nekih zvijezda pokazala je pjevačica Mariah Carey koja je priznala kako i njezini psi imaju osobnu pratnju. Kada je nedavno snimala jednu reklamu u kojoj su sudjelovali i njezini ljubimci, angažirala im je osobne čuvare i pratnju.

- Ja sam imala svoju pratnju, a moji psići svoju, naravno. I ne znam zašto im to ne bih priuštila? Bilo je to veliko snimanje i čak su moji stilisti i šminkeri imali svoje asistente, a osiguranje je imalo dodatno osiguranje - kaže pop diva kojoj je takav tretman sasvim normalan i nije joj jasno zašto se drugi čude što njezini psi imaju svoje osoblje.

- Uopće mi nije jasno zašto me ljudi smatraju nekakvom divom, pa ja se uopće ne ponašam tako - čudi se Mariah.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije