Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Problematična glumica obznanila trudnoću, izbrisala objavu, a onda se javio i njezin odvjetnik

Foto: Profimedia
1/3
24.03.2020.
u 07:00

Glumica Amanda Bynes na Instagramu je objavila da je trudna sa svojim zaručnikom Paulom Michaelom, ali je ubrzo kao i on, sve objave uklonila.

Glumica koja redovito puni stupce tabloida zbog problematičnog ponašanja, Amanda Bynes objavila je da je trudna po prvi put sa bivšim/sadašnjim zaručnikom Paulom Michaelom. Međutim, sretne vijesti na društvenim mrežama su vrlo brzo uklonili i ona i on.

1/4

Nakon svega javio se i njezin odvjetnik David A. Esquibias te poručio: "Svi napisi o tome da Amanda pati od ovisnosti o drogi i alkoholu su netočni. Tražimo za privatnost za ovo vrijeme koje slijedi, kao i ograđivanje od spekulacija o njezinom osobnom životu u medijima kako bi se Amanda mogla fokusirati na oporavak".

Američki mediji tvrde da im je vijest o njezinoj trudnoći potvrđena iz više izvora te da je u ovom stadiju tek otkrivenog drugog stanja prerano obavijestiti ikoga, osim roditelja.

Par s turbulentnom vezom na ovu objavu se odlučio tri tjedna nakon što su otkazali zaruke. 

Naime, šuška se kako njezini roditelji, koji su joj inače skrbnici, nisu najsretniji zbog Amandinog odnosa s Paulom, kao ni s trudnoćom. Izvori za tamošnje medije tvrde da su njezini roditelji svjesni svega, ali da ne odobravaju da se uda dok je pod njihovo skrbi.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Objave na Instagramu otprije tjedan dana prikazuju kako par nosi zaručničko prstenje i oslovljavaju se s "Ljubavi, a mediji su se odmah nakon toga raspisali o prekidu njihovih zaruka.

Poznati Hrvati uključili se u akciju #ostanidoma.

Ova 32-godišnjakinja bila je pod pritiskom zbog ponovnog interesa javnosti za nju nakon velikog intervjua u časopisu Paper u studenom. U tom intervjuu glumica je priznala da je njezina ovisnost počela kada je imala samo 16 godina, iz znatiželje, no to je eskaliralo. U 2014. imala je slom i tada je njezino bizarno ponašanje postalo predmet rasprave na društvenim mrežama. Rekla je isto tako da nikada nije imala psihičke bolesti, već samo probleme s drogom. Tijekom oporavka upisala je fakultet za modni dizajn, no nije isključila povratak na ekrane.

– Prošla sam najgore i preživjela, pa mislim da će sada sve biti samo bolje – izjavila je tom prilikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije