Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandal na dvoru

Princ Harry je imao kratku romansu s ovom djevojkom nakon što je upoznao Meghan

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
1/3
12.06.2019.
u 09:19

Vojvoda od Sussexa, odnosno princ Harry, imao je kratku romansu s britanskom manekenkom Sarah Ann Macklin, što je potvrđeno u novoj biografiji kraljevske obitelji Angele Levin "Harry: Razgovori s princem".

Princ Harry očito nije bio očaran sadašnjom suprugom vojvotkinjom Meghan Markle koliko je tvrdio. Ona ga nije uspjela očarati kao Sarah Ann Macklin koju je upoznao nakon nje na jednoj zabavi i zaveo ju, piše Mirror.

Navode kako je princ manekenku obasipao porukama nakon što su se upoznali, ali to nikada nije javno priznao.

- Na samom početku veze s Meghan Markle, Harry je odlučio otići na spoj s manekenkom Sarah Ann Macklin. Sreli su se na jednoj privatnoj zabavi, pitao ju je za broj telefona i počeo joj slati brojne poruke i dogodila se kratka avantura - napisala je Angela, a manekenkina prijateljica je izjavila da su jako bili zainteresirani jedno za drugo. Međutim, ubrzo su shvatili da su prerazličiti.

Sarah je zaštitino lice Burberryja, a snimila je naslovnice za Vogue i Harpre's Bazaar te je ostvarila uspješnu karijeru kao nutricionistica. Prema magazinu Rake 2017. bila je proglašena ženom godine.

Podsjećamo, princ Harry i Meghan upoznali su se na slijepom spoju preko zajedničke prijateljice, a službeno su prohodali u lipnju 2016. godine te su se u javnosti prvi put pojavili 2017., a samo dva mjeseca kasnije objavili su zaruke. Prošle godine u svibnju su se vjenčali, a ove godine u svibnju su postali roditelji dječaka Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora.

Pogledajte novog člana kraljevse obitelji!

Ključne riječi

Komentara 3

KO
KomentatorEU
10:12 12.06.2019.

Pa šta je tu sporno, lik je prčio prije braka, kad si princ možeš kako hoćeš

AU
austrougarskigeneral
10:00 12.06.2019.

voli i on varat.neće ni njegov brak dugo.

NI
nirovad
16:47 12.06.2019.

a jadna, ni cice ni guzice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije