Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije neven jedini

Prevareni i ostavljeni: Marijan ulovio ženu u klinču sa susjedom, Jurica morao otkazati svadbu

Foto: RTL
1/6
30.06.2020.
u 13:36

Unatoč tome što je njihovo srce slomljeno kandidati 13. sezone showa 'Ljubav je na selu' odlučili su krenuti dalje i prevladati vlastite tužne životne sudbine.

Tužne životne sudbine i neslavno završene ljubavi obilježile su živote brojnih kandidata showa 'Ljubav je na selu'. Svoju nimalo ugodnu priču javno je ispričao i 26-godišnji Neven Landeka iz Opatinca kod Ivanić-Grada koji je djevojku sam ulovio u preljubu. I to nakon što se sakrio u prtljažnik automobila dok se ona išla naći s ljubavnikom.

Foto: RTL

- Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio - kazao je Neven koji je sam odlučio krenuti u detektivski pohod ne bi li se uvjerio u svoje sumnje. Kad ju je ulovio 'na djelu' djevojka s kojom je do tada živio tri godine priznala mu je da ga je varala četiri mjeseca.

No, bilo je i gorih slučajeva. Jedno takvo doživio je 69-godišnji Marijan Ceravac koji je više od pola svog života proveo u Americi. Iza njega je, kako kaže, bogato životno iskustvo. Vozio je B. B. Kinga, Sylvestera Stallonea, Arnolda Schwarzeneggera, Oprah Winfrey... Veliki je ljubitelj žena, a pred matičara je stao tri puta. Prvi puta u bračnu luku uplovio je sa Slovenkom koju je jednom prilikom uhvatio u svom krevetu sa susjedom. - Jako me je pogodilo. Kad dođeš doma i nađeš susjeda u svojoj kući. Nije mi baš pasalo. Jednostavno smo se rastali - rekao je Marijan. Drugi put oženio je Kineskinju koja je preminula 2015. godine. - Fali mi jako i dan danas. Ali trebam ići dalje, ne mogu tako živjeti - kaže Marijan koji je i treći puta stao pred matičara i to sa ženom iz BiH.

Foto: RTL

Korak do vjenčanja bio je i Jurica Živoder iz Pokleka kod Samobora. Električar koji voli životinje i uživa u vrtlarstvu pred oltar je trebao stari prošle godine. Sve je bilo pomno isplanirano, kum mu je trebao biti najbolji prijatelj Drago, no u posljednji tren sve je otkazano. - I dalje smo dobri prijatelji, nema tu zamjerki. Nije išlo. Niti ja krivim nju, niti ona mene. Takav je život - kaže Jurica koji planira ostati živjeti u svom selu i ne pada mu napamet otići iz njega čak ni ako je njegova djevojka iz drugog sela.

Foto: RTL

Sreće u ljubavi nije imao ni Zoran Mudri iz Macineca. Prije 17 godina preživio je tešku prometnu nesreću kada je sletio vozeći više od 190 kilometara na sat. Tjedan dana je bio u komi s teškim ozljedama glave, a gotovo mjesec dana nakon toga proveo je u bolnici.Četiri mjeseca bio je nepokretan, a to je očito bilo previše za njegovu tadašnju djevojku s kojom je bio 5 godina u vezi. Kad je nastradao djevojka ga je ostavila, a on unatoč tome nije izgubio vjeru u ljubav. - Od onda sam dosta razočaran. Problem s današnjim curama je taj što previše biraju dečke koji nešto imaju, koji voze dobra kola, imaju dobru plaću. Da previše ne rade, ali da dobro žive - govori Zoran koji traži pametne i normalne djevojke.

Foto: RTL

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije