Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo ruho ljepotice

Preporođena Naomi Campbell: Crna pantera agresiju liječi jogom

naomi cambell
AFP
04.09.2010.
u 17:12

Novinarima je otkrila da je već tjednima umiljata poput janjeta. – Zasluga je to joge koju odnedavno prakticiram. Budim se u šest sati ujutro, vježbam jogu i osjećam se dobro, smireno – rekla je Naomi.

Naomi je na filmskom festivalu u Veneciji crvenim tepihom prošetala u pratnji svog dečka ruskog milijardera Vladimira Doronina. Par se pojavio na projekciji filma “Miral” američkog redatelja Juliana Schnabela, a Naomi su zbog bujne kose novinari zasuli pitanjima. Njezino izvlačenje nespretnim odgovorom “Zašto mene pitate o tome kad je moj frizer ovdje? Lorenzzo, odgovori im” dalo je naslutiti da su šuškanja kako je crna pantera usađivala kosu – istinita. 

Bolna točka supermodela 

– Pustite je na miru. Ona je prava profesionalka i molim da se tako spram nje i odnosite – ni frizer nije znao što bi odgovorio. 

Naomi je svojim besprijekornim venecijanskim izgledom čak i glumačke zvijezde bacila u drugi plan. No samo nekoliko mjeseci prije javnost se zgražala nad njezinim paparazzo-fotografijama na kojima se jasno vidi da slavna manekenka ima problema s ćelavosti. Naime, na modnom snimanju za dizajnera Dennisa Bassa u New Yorku pri isprobavanju odjeće zabacila je glavu malo previše unatrag i otkrila nedostatak kose. Vrijedni paparazzi snimili su bolnu točku supermodela – potpuno ćelav dio glave iznad desnog uha. Višegodišnje izvlačenje kose i bojenje, kao i ugrađivanje raznih ekstenzija učinili su svoje pa je Naomi posljednjih mjeseci češće izgledala ofucano nego glamurozno. No zvijezda se ne da zubu vremena pa se odlučila, tvrde američki tabloidi, za presađivanje kose. 

Učinak je, ako je suditi po frizuri koju je imala na premijeri, odličan. No to nije jedina promjena koju je slavna manekenka odlučila učiniti. Požalila se kako mrzi svoju temperamentnu narav te sklonost agresiji i destrukciji pa je odlučila poraditi na sebi. 

Novinarima je otkrila da je već tjednima umiljata poput janjeta. 

– Zasluga je to joge koju odnedavno prakticiram. Budim se u šest sati ujutro, vježbam jogu i osjećam se dobro, smireno – rekla je Naomi. 

Vječna ljepota 

Za svečanu je premijeru odjenula dugu zelenu haljinu, a posebnu je pozornost plijenio veliki smaragdni prsten na njenoj ruci koji je navodno dobila na dar od Vladimira. Jesu li i u vezi s tim velike novosti na vidiku ili je to samo dar zaljubljenog bogataša, Naomi nije htjela otkrivati. No zato se rado raspričala o vječnoj ljepoti supermodela.Iako je već zakoračila u peto desetljeće, svojim izgledom još uvijek izaziva pozornost i mami uzdahe. Straha od godina i ljepote mlađih kolegica u nje – nema. 

– Po mojim duhovnim principima riječ starost ne postoji. Ne volim je. Gledam svoju mamu i baku i mislim da nisu stare. Godine se moraju znati nositi. Vjerujem u onu da si star onoliko koliko se osjećaš – rekla je.

Komentara 4

Avatar guten_tag
guten_tag
08:35 05.09.2010.

gadno je to kad ti odrežu klitoris , vrlo bolno , nisu imali žilet već stari zarđali nož . egzekutor je sigurno bio pijan i dok je to obavio ...trajalo je to. meni se čini da bi ju smirilo branje pamuka , to je jako koristan spor za ovakve goropadice.

MA
malabionda
09:19 05.09.2010.

Sultan46 i guten tag Stvarno ste pakosni i zlobni.Naomi se rodila u Londonu .Majka joj je porijeklom iz Jamaike.Otac kojeg nije nikad upoznala porijeklom je Kinez iz Jamaike.

Avatar guten_tag
guten_tag
09:32 05.09.2010.

ja nisam tvrdio da su to napravili njoj , konstatirao sam da je to gadno i bolno . tvrdim samo zadnju rečenicu da bi ju smirilo branje pamuka . nemoj to previše uzimati k srcu to je samo šala , ja pokušavam biti malo duhovit , izgleda nisam uspio . zloban nisam niti malo , možda pakostan ako to nije isto . evo ti ipak + (plusić) .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije