Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vesela djeca

Poznate mame ponosno pokazale svoje male nasljednike

story kids
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/9
05.04.2014.
u 16:00

Brojni su domaće poznate mame danas povele svoju djecu na promociju prvog broja časopisa Storykids

Brojni su domaće poznate mame danas povele svoju djecu na promociju prvog broja časopisa Storykids. Voditeljica Anja Alavanja i glumica Marijana Mikulić ponosno su pokazale svoje sinove, dok je Iva Balaban u zagrebačku Laubu stigla sa suprugom Boškom Balabanom i njihovo troje djece Tashom, Tessom i Ivanom.

Na promociji se pojavila i Anđa Marić koja je nedavno progovorila o borbi s teškom bolesti nakon mukotrpne borbe oko srbništva nad sinom Gašaprom.

>>Anđa Marić: Protiv teške bolesti borim se zdravom prehranom

Foto: Nina Đurđević/PIXSELL

Komentara 5

Avatar billybull
billybull
19:07 05.04.2014.

a di su sad modni kriticari da malo prokomentiraju "toalete" zena na fotografijama? pogotovo zadnje, s dzukcem v rukama...umiru od smijeha pa nemreju pisati, ili ne smiju pisati?

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:32 07.04.2014.

šta ovoj ženi na zadnjoj slici niko nije mogao napravit dijete pa su joj dali psa

FZ
filip.zeravica.9
18:52 05.04.2014.

kod balabana sve hrvatska imena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije