Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28. i 29. studeni

Pozitivan koncert prvi put u formi dvodnevnog festivala

Pozitivan koncert
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/3
04.09.2014.
u 09:46

Događaj koji je u desetljeće prešao put od Tvornice kulture i Draženovog doma do tri zaredom rasprodane Velike dvorane Doma Sportova, bez sumnje je najomiljeniji koncert u jesensko-zimskom periodu grada Zagreba

Najveći i najdugovječniji domaći dvoranski rock koncert, tradicionalni Pozitivan koncert, doživjet će ove godine svoje deseto izdanje, po prvi puta u formi dvodnevnog festivala. 

Na pozornici desetog Pozitivca u Velikoj dvorani Doma sportova u Zagrebu 28. studenog nastupaju TBF, Jinx, Elemental i Jonathan, dok će dan kasnije, 29.11., svirati Dubioza Kolektiv, Brkovi, Kandžija i Gole žene te Luxus Lord.

Događaj koji je u desetljeće prešao put od Tvornice kulture i Draženovog doma do tri zaredom rasprodane Velike dvorane Doma Sportova, bez sumnje je najomiljeniji koncert u jesensko-zimskom periodu grada Zagreba. Tradicionalno organiziran od HUHIV-a i Los Angeles Agencije uz Svjetski dan AIDSa, sa snažnom edukativnom porukom, Pozitivan koncert i ove godine uz izrazito povoljne cijene ulaznica okuplja najjači line up regionalne rock scene.

>>Zagreb više nije usputna postaja ocvalih zvijezda koje su došle 10 godina nakon svog zenita

>>Grupa Elemental pokrenula akciju #BoljiSi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije