Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Recite voljenima zašto

Grupa Elemental pokrenula akciju #BoljiSi

elemental
Foto: Instagram
1/4
30.05.2014.
u 11:58

Grupa Elemental povodom izlaska novog spota za sinlg 'Bolji si' na društvenim mrežama pokrenula je akciju #BoljiSi...

Grupa Elemental povodom izlaska novog spota za sinlg 'Bolji si' na društvenim mrežama pokrenula je akciju #BoljiSi. Potaknuli su tako obožavatelje da na komad papira napišu zašto je njihova najdraža osoba bolja od njih te ih fotografiraju. Potom je fotografiju potrebno zalijepiti na neko od Elemental društvenih mreža: Facebooku, Twitteru ili Instagramu. Odmah nakon pokretanja akcije, Elemental društvene mreže postale su zatrpane fotografijama fanova. Za više fotografija provjerite https://tagboard.com/boljisi.

U ova čudna vremena, kad smo svakodnevno bombardirani s lošim vijestima, zaboravimo da je ono najbitnije pored nas. Zaboravimo onima koje volimo reći lijepu riječ, a ova kampanja potiče ljude upravo na to. Sve što napišete na komad papira dobrodošlo je sve dok širi pozitivnu energiju i izmami osmijeh na lici onome kome je upućeno. Iako će Elemental izabrati najbolju fotografiju/poruku koja će naknadno biti i nagrađena, kampanja zapravo nema rok trajanja.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Elemental objavio spot za singl 'Bolji si'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije