Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu oduševljeni

Potvrdila nagađanja! Nakon što je smršavila 40 kg, Adele pokazala novog dečka, a fanove zanima samo jedno

Foto: instagram
1/13
20.09.2021.
u 21:00

Viđena je sa sportskim agentom Richom Paulom, čiji je klijent slavni košarkaš LeBron James. I iako tada ništa nije htjela komentirati, čini se kako je napokon odlučila stati na kraj glasinama o njezinoj vezi i potvrditi nagađanja.

Britanska pjevačica Adele (33) potpuno se promijenih u posljednjih dvije godine. Nakon što se razvela od humanitarca Simona Koneckija nakon sedam godina braka, posvetila se sebi i svojoj liniji. Pjevačica je tako u svega par mjeseci izgubila više od 40 kg, zbog čega je njezina transformacija zaludila svijet, pa čak i one koji nisu njezini fanovi. 

Čini se kako joj je promjena dobro došla jer je sada sretnija no ikad. Adele blista gdje god se pojavi, što pokazuju i fotografije koje nerijetko objavi i pjevačica na svom profilu. A nakon transformacije, kada je viđena na jednoj košarkaškoj utakmici prije nekoliko mjeseci, krenula su šuškanja da pjevačica ponovno ljubi. 

Naime, viđena je sa sportskim agentom Richom Paulom, čiji je klijent slavni košarkaš LeBron James. I iako tada ništa nije htjela komentirati, čini se kako je napokon odlučila stati na kraj glasinama o njezinoj vezi i potvrditi nagađanja. Adele je tako objavila niz fotografija s vjenčanja NBA košarkaša Anthonyja Davisa koje je održano ovog vikenda, a na kojemu je bila u pratnji Richa.

Foto: Instagram

Na prvoj fotografiji Adele je potpuno našminkana i sređena pozirala poput filmske zvijezde. I dalje se nitko ne može načuditi prekrasnoj transformaciji poznate pjevačice stoga pratitelji nisu mogli ne primijetiti uski struk u crnoj haljini s bijelim detaljima na ramenu. Na drugoj fotografiji je pozirala u vrtu, no na trećoj se nalazi s Richom.

Foto: Instagram

 "Besprijekorna", komentirala joj je glumica Selma Blair, "Prekrasna", "Goriš", "Najljepši par", pisali su ispod pratitelji.

Međutim, neki fanovi nisu bili toliko oduševljeni prvim javnim istupom s novim dečkom pa su u komentarima mahom ispitivali kada će novi album. Naime, zadnji album pod nazivom '25' objavila je 2015. godine. Od tada se povukla iz javnosti na neko vrijeme, no otkrila je da radi na novom albumu koji fanovi s nestrpljenjem iščekuju.

VIDEO>>Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onog što radim"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije