Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži objašnjenje

Poruka Hani nakon šuškanja o prekidu: Bravo što si raskrinkala onog foliranta

Foto: Instagram
1/7
06.02.2021.
u 12:17

Hana Rodić i Goran Jurenec dvije godine su u vezi, a sada se šuška kako postoje problemi u njihovoj vezi jer Goran više ne prati Hanu na društvenim mrežama.

Hana Rodić i Goran Jurenec upoznali su se zahvaljujući RTL-ovom showu "Gospodin Savršeni" i njihova dvogodišnja romansa sve do ovog tjedna je djelovala idiličnom. Naime, izbrisali su većinu zajedničkih fotografija s Instagrama i Goran je prestao pratiti Hanu na ovog društvenoj mreži zbog čega se rodila sumnja da je par prekinuo i da njihova veza na relaciji Berlin - Zagreb nije uspjela.

Hana je nakon ovih glasina na svom Instagramu ostavila sljedeću poruku: Ne mogu zaustaviti glasine i ne mogu promijeniti mišljenje ljudi koji vjeruju u njih. Sve što mogu je sjediti i smijati se ljudima kojima nemaju ništa bolje za raditi nego pričati o meni. Goran je svoj profil na Instagramu zaključao i ne osvrće se na ove glasine. Hana je podijelila s obožavateljima novu fotografiju na kojoj svima nalikuje na Kim Kardashian, sudeći po komentarima ispod fotografije.

- Bila sam pljačkašica prvi put kada me je vidio. Ukrala sam srce, pobjegla, i nikada rekla oprosti - napisala je Rodić, a jedna pratiteljica joj je u komentarima napisala poruku koja se po svemu sudeći odnosi na Gorana. - Bravo što si raskrinkala onog foliranta - piše joj pratiteljica, a Hana odgovara: - Ne kužim. Možete mi objasniti na što mislite? Povratno nije dobila nikakav odgovor. 

Foto: reuters

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

SA
sargu123
20:00 06.02.2021.

Sve ove plastificirane i silikonizirane izgledaju nekako jednako odbojne. Kaj sve idu kod istog mehaničara?

LU
luzer96
18:48 06.02.2021.

Hana-u čemu je problem sa usnama-izbole te pčele ili?

KA
Kana
21:30 06.02.2021.

Kako joj nije odgovorila,....dodala je,... da je nekoj Ani otvorila oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije