Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat u komentarima

Danijela Dvornik novim videom unučice razbjesnila mnoge majke: 'Jadno dijete'

Danijela Dvornik
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
06.02.2021.
u 11:37

Naime, Danijela je objavila video na kojem malena Lumi jede špagete rukama, a negativni komentari samo su se počeli nizati.

Samo jedna snimka unučice Lumi, koju je Danijela Dvornik objavila na svom profilu uspjela je izazvati bijes mnogih majki koje ju prate. Naime, Danijela je objavila video na kojem malena Lumi jede špagete rukama, a negativni komentari samo su se počeli nizati. 

Foto: reuters

"Djetetu od niti godine dana dati da jede špagete i to rukama, mogla je mama bar narezati na manje komadiće pa da dijete žličicom jede, jadna kako se zagrcala. Ali ovo...", "Je li ovo za slikanje ili dijete stvarno jede na ovaj način?", "Ja bih je ipak hranila", pisali su pratitelji ispod videa, a Danijela je na sve komentare spremno odgovarala. 

Jednoj pratiteljici koja ju je posebno naljutila poručila je da 'zove socijalnu službu'. 

"Prestrašnoooooooooo, dijete jede rukamaaaa... Zovite socijalnu službu, hitno! Inače, ruke služe za ukras. Isuse... Prestanite dramiti oko svega. Lumi je preslatka i hoće sama jesti" napsiala je Danijela. 
Inače, Ella Dvornik je u jednom vlogu objasnila kako Lumi ne voli da ju netko hrani te više voli jesti sama. 

 

Komentara 35

Avatar Terra
Terra
11:54 06.02.2021.

Jadni mi sa ovakvim medijima i ovakvim posvudušama željne pažnje.... internet je zlo

SA
sargu123
13:03 06.02.2021.

Čime ove dvije niškoristi zaslužuju pisanje o njima?

MI
Mikiboy
12:38 06.02.2021.

Ne zna se tko je jadniji ili dotična obitelj ili onaj tko ovu sramotu prenosi. Treba uvesti mjere za ovakve članke. Odmah bum zval Capaka i civilnu zaštitu. Da se.dopuni zakon kako nebu prenošenja neželjenih tvari. Korona je za ovo mala.maca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije