Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAMES BOND

Popularni glumac priznao da je volio izlaziti u gay barove: ' Imao sam skriveni motiv'

No Time To Die Royal World Premiere - London
Foto: Ian West
1/11
16.10.2021.
u 08:00

- To su bila dobra mjesta za otići. Svi su bili cool, baš svi. Nikoga nije bilo briga za vašu seksualnost. Bilo je dobro i bila su to sigurna mjesta za izlaske -ispričao je glumac Daniel Craig te dodao da je od svega najbolje bilo i to da je mogao upoznati mnogo djevojaka.

Popularni glumac Daniel Craig (53) poznat po ulozi najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda, priznao je da više voli izlaziti u gay barove, a otkrio je i razlog tome. Craig je gostovao u podcastu svog prijatelja Brucea Bozzija gdje je promovirao najnoviji  film o popularnom agentu 'No Time To Die". Tijekom razgovora  je objasnio da je volio posjećivati gay barove kad je bio samac i to iz istog razloga kao mnogo djevojaka koje je sretao na takvim mjestima. "Znaš, otkad sam počeo izlaziti, uvijek sam izlazio u gay barove. Jedan od razloga je i to što u tim barovima nema čestih tučnjava. Jednostavno nisam želio biti dijelom tučnjave, a to se nekoliko puta znalo dogoditi. Postalo mi je naporno i to agresivno mlaćenje ku*** u hetero barovima", rekao je glumac. 

Craig je objasnio da su mu iz tog razloga bili privlačniji gay barovi. "To su bila dobra mjesta za otići. Svi su bili cool, baš svi. Nikoga nije bilo briga za vašu seksualnost. Bilo je dobro i bila su to sigurna mjesta za izlaske", ispričao je te dodao da je od svega najbolje bilo i to da je mogao upoznati mnogo djevojaka. "Tako da bih mogao reći da sam, pa znaš, imao skriveni motiv zbog kojeg sam izlazio baš tamo", dodao je glumac kroz smijeh.

Inače, novi film o poznatom agentu premijerno je prikazan 30. rujna u Londonu, a na premijeri su bili i princ William i Kate Middleton. Ovo je posljednji put da Craig glumi popularnog agenta, a rekao je i da mu je zbog toga žao. "To je moj najbolji", prokomentirao je glumac film za Bild.

VIDEO Bruno Petrali (97) najstariji je hrvatski pjevač: "Bitno je da mi je još ostala intonacija i ugodan glas"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije