Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravka je bila domaćica

Gledatelji se okomili na Agicu, jedan komentar ima više od 400 lajkova: Kako se to zdravstveno stanje naglo pogoršalo u tri dana?

Foto: RTL
1/9
15.10.2021.
u 10:15

Ipak, gledatelji su u komentarima stali na stranu domaćice, a ponovno im se nikako nije svidjelo Agičino ponašanje.

U četvrtak navečer u showu ''Večera za 5 na selu'' ekipa se okupila u Slavonskom Brodu kod domaćice Zdravke, čija je večera podijelila mišljenja gostiju. Ipak, gledatelji su u komentarima stali na stranu domaćice, a ponovno im se nikako nije svidjelo Agičino ponašanje. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Agica kod Zdravke nije jela piletinu iz zdravstvenih razloga, al' zato je prvu večer komentirala kako su malo dva komada pohane piletine pa je tražila repete! Kako se to zdravstveno stanje naglo pogoršalo u tri dana. Strašno koliko se ljudi blamiraju i kako se lako otkrije pravo lice u jednoj emisiji", napisala je gledateljica u komentaru koji je dobio više od 400 lajkova. 
Druga gledateljica osvrnula se na ocjene koje je Zdravka dobila.

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Nije zaslužila 6... a ove dvije nije ni vrijedno komentirati", stoji u komentaru. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Jadan je onaj koji ponizi druge da bi uzdigao sebe", napisala je treća. 

Još jedna obožavateljica showa u komentarima je napisala riječi potpore domaćici.  

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Sad će se Agica nakon nekoliko dana ispričavati kao i Tea, nisu one mislile ozbiljno. Gospođi Zdravki svaka čast za večeru."

S njom se složila i komentatorica kojoj se nikako nije svidjelo Agičino ponašanje. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Ne mogu vjerovati koliko zlobe ima u ovoj kvazi snaši – neuredna, proračunata i ona našla nekome prigovarati umjesto da dobro pogleda kako treba izgledati večera. Gospođa Zdravka svaka čast, sve predivno i Vaša večera je za čistu 10."

Podsjetimo, Zdravka se kroz tjedan pokazala kao vrlo zahvalna gošća jer je sve dosad ocijenila visokim bodovima, a onda je došao red da protukandidati ocijene njezina jela i gostoprimstvo. Na samom dočeku Zdravka je ekipu ponudila aperitivom, a svi su primijetili kako je imala malu tremu jer je bila uzbuđena oko kuhanja ''Večere za 5 na selu''. Kasnije je za predjelo gostima servirala domaće pogačice i tradicionalni slavonski narezak.

„Tanjuri su bili različiti – na jednom su bili domaći suhomesnati proizvodi, a na drugom kupovni“, komentirala je Agica, dok su Željka i Stanko bili zadovoljni predjelom, iako je ono već bilo viđeno. Zdravka je ozbiljno shvatila misiju da dobro nahrani goste pa je za glavno jelo pripremila čak dvije vrste mesa – pečenu piletinu i teletinu s raznim prilozima. 

„Izgleda lijepo i primamljivo, ali za moj pojam malo previše mesa. Dovoljno bi bilo da se odlučila samo za jednu vrstu mesa“, kazao je Stanko, a isto su mislili i ostali za stolom. Za desert je Zdravka napravila male Pavlove torte koje su izgledom sve oduševile, ali okus im je bio, kako kažu, presladak.  „Desert mi je izgledao dosta hotelijerski, kao za hotele. Izgledom čista petica, ali okus deserta jako sladak“, izjavila je Agica, dok je Vanesi pak bio i sladak i pretvrd.  Cijelu večeru Zdravka je upotpunila izvedbom glazbenog sastava „Kume“, a za kraj je zapjevao poznati slavonski pjevač Šima Jovanovac.

„Iznenađenje mi se sviđalo i stvarno je bilo prekrasno!“ oduševila se Vanesa, ali i ostatak ekipe. Zbog ukusne i ugodne večere Željka je Zdravku ocijenila desetkom: „Svaka vam čast“, Stanko devetkom, a Vanesa i Agica – šesticama!  „Očekivala sam više od Zdravke“, zaključila je Agica pa je tako domaćica zaradila 31 bod, što joj nije dovoljno da prestigne trenutačno vodeću Agicu s 34 boda.

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar marela
marela
14:30 15.10.2021.

Ne znam što svi oni lupetaju oko količine hrane. Zna se da u Slavoniji mora ostati hrane nakon rucka,vecere...Ako nije ostalo nije bilo dosta i tocka!

HR
HRVATICA
15:06 15.10.2021.

Svaka čast onomu ko mu više da se prijavljuje za ovaj šou. VEČERA ZA 5. Nažalost sve više dolazi do izražaja a večeraje negdje u pozadini ….a za ovu nemam riječi ako Agica pobjedi .Uopće minije jesno kako je dobilaa titulu po "NAJŠNAŠI GODINE " kako je navela na svojoj večeri. Onakva plisnava.

DI
Didy
14:35 15.10.2021.

Agica je pokazala Slavoniju u naj gorem svjetlu. Neuredna, zlobna i proračunata. Estetski servirati, a ne nabacati hrpu domaćih proizvoda narezanih tupim nožem, nije neko posebno umijeće. Sam ambijent pripreme i posuđe ispod svakog nivoa. Niskim ocjenama želi pobijediti, ali će ju Vanesa, mala prefrigranka kao Agica prijeći u zadnjoj emisiji. RTL bi morao imati stroži kriterij pri izboru kandidata, i ispunjavanja minimalnih higijenskih uvjeta. Kad sam vidio gdje i kako priprema večeru ne bih pojeo ni orah u ljusci. Za ovakav tip žene kao Agica postoji dobar naziv u Slavoniji. Obična SMLATA. Puna sebe, pametna, svakom nadje fresku, a sebe uzdiže. Obična neobrazovana primitivca. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije