Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MERYEM UZERLI

Popularna Hurem 'doradila' se i danas izgleda neprepoznatljivo

Foto: Instagram
1/6
16.05.2018.
u 10:59

Meryem se pojavila na crvenom tepihu festivala u Cannesu, i mnogi je fanovi nisu ni prepoznali. Glumica se fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu, a objavila je i video sa zabave na kojoj je goste zabavljao Enrique Iglesias.

Turska glumica njemačkog podrijetla Meryem Uzerli (34) mnogim je hrvatskim gledateljima ostala u sjećanju kao Hurem iz serije "Sulejman Veličanstveni".

Meryem se povukla iz javnosti nakon problema sa zdravljem, ali i zbog privatnih problema. Njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, rekao joj je da ne želi dijete s njom jer se već ostvario kao otac. Ipak, Meryem je rodila kćerkicu Laru koja joj je danas centar svijeta.

 

Premiere of Spike Lee 🎉 #cannes #cannesfilmfestival Styling @tarikgul Dress @raisavanessa

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Meryem se pojavila na crvenom tepihu festivala u Cannesu, a mnogi je fanovi nisu ni prepoznali. Glumica se fotografijama pohvalila na svom Instagram profilu, a objavila je i video sa zabave na kojoj je goste zabavljao Enrique Iglesias.

 

@enriqueiglesias 🎉 #privatconcert #cannesfilmfestival

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

U komentarima se našlo i onih koji su joj kazali da je pretjerala s plastičnim operacijama. Vidljivo je da ima veće usne, ali i drukčije jagodice. Glumica nije odgovorila na ove komentare.

Komentara 2

Avatar Vititta
Vititta
01:08 17.05.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

GI
gii
01:14 17.05.2018.

To je za prekodrinsku bratiju, ionako je ta serija njihova povijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije