Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretjeruje?

Producenti Meryem prijete otkazom ako se ne vrati na snimanje

sulejman veličanstveni
31.05.2013.
u 11:00

Producentima nije jasno zašto moraju plaćati visoke troškove glumičina boravka na liječenju u Berlinu, žele da se vrati na set

Odlazak glavne zvijezde “Sulejmana Veličanstvenog” Meryem Uzerli iz Turske u Njemačku radi liječenja od depresije razljutilo je producente.

– Izostanak sa snimanja serije velik je trošak. Plaćamo joj hotelski apartman, vozače i zaštitare iako uopće nije u Istanbulu – kaže producent Timur Savcı.

Razočaran je jer Meryem Uzerli (29) nikome nije javila da ide na bolovanje. Glumica, koja se proslavila ulogom sultanije Hurem, otišla je u kliniku u rodni Berlin. Ondje se liječi od depresije i kroničnog umora. Produkcija je zbog Meryeminih zdravstvenih problema napravila stanku sa snimanjem, ali ne namjeravaju je dugo čekati jer, kažu, imaju obvezu prema obožavateljima. Timur se zato tajno sastao s glumičinim ocem.

– Obećao mu je pronaći najbolje psihijatre za Meryem, samo da se vrati na snimanje. Hussein je odbio. Ne želi da mu kći opsjedaju novinari – doznaje se od izvora.

Meryeminu povratku u Istanbul protive se i njezina braća i sestre. Njemačka glumica turskog podrijetla snimila je tri sezone serije i zaradila 37 milijuna kuna. Producenti su joj spremni dati otkaz ako se ne vrati, a već su pronašli i glumicu koja bi je mogla zamijeniti u ulozi vatrene Hurem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije