Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU BILI PRERUŠENI U POLICAJCE

Snimke otkrile detalje: Policija rekonstruirala napad na Kim Kardashian

Kim Kardashian
Foto: Instagram/Kim Kardashian
1/3
05.10.2016.
u 11:51

Snimke iz kozmetičkog salona potvrdile su da je u pljački sudjelovalo pet osoba koje su lice sakrile skijaškim maskama

Policija polako slaže kockice napada na reality zvijezdu Kim Kardashian u Parizu. Zahvaljujući sigurnosnim kamera iz kozmetičkog salona u blizini luksuzne rezidencije u kojoj je Kim odsjela policija je napravila rekonstrukciju pljačke i napada na Kardashian. 

Prema snimkama, potvrđeno je da je u ovaj pothvat bilo uključeno pet pljačkaša koji su lice sakrili skijaškim maskama, a nisu bili prerušeni u policajce kako se prvotno mislilo. Provalili su u kuću, a kako su zaobišli tjelohranitelje zvijezde nije poznato, ali je razotkriveno kako su je svezali čim su ušli u njezinu sobu.

Zatim su joj s traku zalijepili usta i zaključali je u kupaonicu, a ona je dok su je još vezali samo vikala da je ne ubiju jer ima dvoje djece. Dok se Kim pokušala osloboditi u kupaonici, pljačkaši, za koje se sumnja da su pripadnici bande Pink Panther, ukrali su joj nakit u vrijednosti od gotovo 11 milijuna dolara. 

Prema Kiminom iskazu policiji, ona se uspjela osloboditi u 2.56 i pokušala je nazvati svog tjelohranitelja te je izašla na balkon i vikala da joj pomognu. Dok se ona oslobodila, pljačkaši su već bili u bijegu i to na unajmljenim biciklima. Policija je izvijestila kako u apartmanu tv-zvijezde nisu pronašli korisne dokaze. 

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radekbrod
13:05 05.10.2016.

bitno da ju nisu kilovali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije