Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vidljive razlike

Pokleknula je i Kate Middleton i odlučila se na ovu promjenu

Foto: PA/Pixsell
1/8
26.07.2019.
u 10:06

Estetski kirurg Munir Somji Kaže kako je vojvotkinja od Cambridgea bila na injekcijama baby botoksa.

I Kate Middleton ispeglala je bore botoksom, tvrdi britanski estetski kirurg Munir Somji.

Kaže kako je vojvotkinja od Cambridgea bila na injekcijama baby botoksa te da se na fotografijama vide razlike prije i poslije tretmana.

Čak je i objavio fotografiju prije i poslije na svom Instagramu, ali kasnije ih je uklonio, a ispod tih fotografija napisao je kako joj lice nakon tretmana botoksom blista i izgleda glatko, a to se pogotovo vidi na čelu gdje je prije imala sitne bore koje su sada nestale. 

New York Post tražio je od kraljevske palače potvrdu informacije kako je Kate bila na estetskom tretmanu, a oni su izjavili kako to nije istina.

Iz klinike dr. Somjia u kojoj je Kate navodno bila na 'peglanju' bora poručili su kako ne smiju ništa reći i ne smiju potvrditi niti negirati je li Kate njihova klijentica. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar munšajn
munšajn
11:11 26.07.2019.

VL vjerno prati kraljevsku kuću. Misle da je Engleska zemlja proleterska. Tako im je vođa obećao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije