Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polo utakmica

Prvi izlazak u javnost malog Archieja, Megan i Kate nisu se previše družile

Foto: PA/Pixsell
1/7
10.07.2019.
u 20:08

Mali Archie bio je glavna zvijezda ove polo utakmice i ukrao je svu pažnju, a svi i dalje vjeruju u teoriju kako su odnose između Harryja i Williama narušeni.

Za prvi izlazak u javnost malog Archieja njegova mama Meghan odabrala je dobrotvornu polo utakmicu u kojoj je sudjelovao njegova tata  Harry i stric William. 

Na utakmici je bila i Williamova supruga Kate koja je došla s njihovo troje djece i sudeći po fotografijama nije se previše družila s Meghan. To bi opet moglo potvrditi tezu u koju Britanci vjeruju, a to je da su braća William i Harry u lošim odnosima i da je tome kriva upravo američka glumica Meghan Markle.

Ona je svojim ulaskom unijela brojne promjene u tradiciju kraljevske obitelji na što britanska javnost ne gleda s odobravanjem.  William je od početka upozoravao brata da dobro razmisli o braku s glumicom i da ne žuri u brak, ali Harry se ludo zaljubio.

William, Harry i  Kate su bili nerazdvojni, a sada braća jedva komuniciraju i više nemaju nu zajedničku humanitarnu organizaciju već su se razdvojili i to sve navodno zbog Meghan. Mali Archie bio je glavna zvijezda ove polo utakmice i ukrao je svu pažnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije