Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAŠKARE

Pjevačica šokirala fanove: Pogledajte kako je Lana Jurčević postala Lana Kurčević

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/7
04.03.2019.
u 08:33

– Dobrodošli u "dokumentarac" koji se zove "Kako je Lana Jurčević postala... Lana Kurčević" – rekla je na početku videa pjevačica, prije nego što je krenula na pozornicu. Zatim je pokazala i dio s nastupa na kojem su u prvim redovima bila većinom djeca.

Pjevačica Lana jurčević iznenadila je fanove objavivši video s maskenbala na kojem je pjevala obučena u muški spolni organ. 

– Dobrodošli u "dokumentarac" koji se zove "Kako je Lana Jurčević postala... Lana Kurčević" – rekla je na početku videa pjevačica, prije nego što je krenula na pozornicu. Zatim je pokazala i dio s nastupa na kojem su u prvim redovima bila većinom djeca.

Uz video je napisala kako je stvari htjela vidjeti "iz druge perspektive" te da joj je bubnjar rekao da je "fakat u *urcu". 

Lanin video dobio je više od 50 tisuća lajkova i mnogo komentara među kojima je bilo onih koji su Lani čestitali na originalnosti, ali i onih koji su napisali kako ta maska nije primjerena jer je u publici bilo najviše djece. 

Pogledajte video: Jacques Houdek o pobjedi Roka Blaževića na Dori

 

 

Ključne riječi

Komentara 39

PR
Princeza
08:39 04.03.2019.

Bolest ne pita.

KO
komunikolog
09:34 04.03.2019.

Bravo Lana! Roditelji su ponosni kako su te odgojili.

MR
MrkiMedo
09:15 04.03.2019.

Kak ju nije sram! Zenska se ocito nicim drugim ne moze istaknuti i doci u medije, pa je pala tako nisko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije