Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretno zaljubljena

Otkrila zašto neće pred oltar! Lana Jurčević po prvi put progovorila o dečku

Foto: Instagram
1/2
18.12.2018.
u 15:14

Zaljubljena pjevačica više ne krije koliko je sretna na privatnom planu.

Pjevačica Lana Jurčević ne skida osmijeh s lica. Procvale su Lani ruže i na privatnom planu i to s Filipom Kratofilom kojeg je do sada čuvala podalje od medija. O svojoj vezi Lana je konačno odlučila i javno progovoriti.

Pjevačica je za IN magazin otkrila kako samozatajnog Filipa ljubi već duže vrijeme. 

-Sad je već godinu i pol prošlo! Vidiš kako sam ja to čuvala- otkrila je Lana koja je sa svojim odabranikom nedavno posjetila Australiju. Idiličnom fotografijom s plaže na kojoj uživa sa svojim odabranikom pohvalila se na Instagramu, ne otkrivši mu pri tome lice, a razlog je sasvim logičan. 

- Pa da mi ga ne otmu, Bože dragi! Moram paziti! Ja se iskreno sama sebi čudim i općenito ljudi oko mene kažu 'Je li moguće da si ti objavila sliku?' Tako da ne znam, možda za 6 mjeseci, godinu dana, ali nekako mislim da je slađe onako malo - izjavila je Jurčević. 

Iako je zaljubljena preko ušiju o odlasku pred oltar još ne razmišlja. - Zadnji put sam o vjenčanici razmišljala kad sam imala 18 godina. Forme nisu nešto čemu težim jer svi dobro znamo da je najbitnije odnos dvoje ljudi. Nebitno mi je jesam li nešto potpisala - zaključila je Lana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐨🐨

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice. 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
15:59 18.12.2018.

Jel' to izabranik ima čarapice u natikačama?! :-)

MO
modovisisajteMaraschino
15:26 18.12.2018.

vi novinari bi je odmah pred oltar.... a za 6 mjeseci maturanti završavaju školu

VK
VKSS
15:39 18.12.2018.

Ha,ha,ha...sve sretne presetne i bum nakon par mjeseci razlaz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije