Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na twitteru

Pjevač zbunio fanove: 'Cruise, želim se boriti s tobom u ringu!' Reagirao i McGregor

Foto: Profimedia kolaž
1/6
10.06.2019.
u 18:24

U cijelu priču se upleo i Conor McGregor, koji je rekao da će domaćin borbe biti njegova kompanija McGregor Sports and Entertainment. Rekao je i da će se uskoro saznati ima li Cruise dovoljno hrabrosti da se bori s Bieberom.

Pjevač Justin Bieber zbunio je fanove na Twitteru izazvavši Toma Cruise-a na UFC meč.

Napisao je: "Želim se boriti s Cruiseom. Tom, ako ne prihvatiš ovaj izazov to znači da se bojiš i nitko ti to nikad neće oprostiti" , u objavi je označio i predsjednika UFC-a.

 

U cijelu priču se upleo i Conor McGregor, koji je rekao da će domaćin borbe biti njegova kompanija McGregor Sports and Entertainment. Rekao je i da će se uskoro saznati ima li Cruise dovoljno hrabrosti da se bori s Bieberom.

 

Nije jasno zašto je uopće Justin izazvao na meč i nema dokaza da su se on i Cruise uopće upoznali ranije, a ne zna se ni koje probleme imaju njih dvojica koje bi trebali rješavati u ringu.

McGregor je nakon toga izazvao i glumca Marka Whalberga.

 

Tom još uvijek odbija koristiti dublere i kaskadere kako bi lažirao akcijske scene i čini to 'zato što mora'. Objašnjava to činjenicom da nitko ne može kopirati to što on radi.

A Justin bi mogao dobiti neke naputke od svjetskog šampiona u boksu, Floyda Mayweathera koji mu je dao nekoliko smjernica u prošlosti.

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Komentara 1

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
22:22 10.06.2019.

Tom ima superiorniji intelekt, iako je ušao u scijentologiju. Balavac se po restoranima sprda tako što urinira u kante čistačicama. Izgubljen slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije