Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI PLJUŠTE

Pecina Silvija pokazala zavidnu liniju u kupaćem kostimu i dobila mnoštvo komplimenata

Silvia Dvornik
Foto: Instagram
1/9
31.05.2023.
u 13:53

''Dobra vremena i taman ten'', napisala je u opis fotografije na kojoj pozira ogrnuta bijelom košuljom, a do izražaja dolazi njen tanak struk u badiću.

SIlvia Dvornik, partnerica glazbenika Marka Pecotića Pece, nakon objave veze s pjevačem dobila je puno novih pratitelja na društvenim mrežama. Na Instagramu je prati 17,3 tisuća ljudi, koje redovito časti svojim fotografijama. Na posljednjoj je pokazala svoju besprijekornu figuru u jednodijelnom kupaćem kostimu s velikim prorezom.

''Dobra vremena i taman ten'', napisala je u opis fotografije na kojoj pozira ogrnuta bijelom košuljom, a do izražaja dolazi njen tanak struk u badiću.

''A Silvaaa… nekad su riči totalno aut…'', ''Divota, bravo!'', ''Predivnaaa'', ''Opa!'' pisali su joj pratitelji.
Za romansu tenora Marka Pecotića i pjevačice i modne stilistice Silvije Dvornik doznalo se prošle godine u listopadu, a uskoro je i sam

Pecotić priznao kako se nakon 17 godina braka razvodi od supruge Irene s kojom ima dva sina, te je nakon toga otkriveno i kako je njegova nova ljubav Silvia Dvornik s kojom zadnje tri godine često nastupa zajedno. 

VEZANI ČLANCI 

- Ljubav cvate i tu je sve posloženo. Kod bivše kuće isto je sve posloženo, i dalje sam na raspolaganju svojoj obitelji i svojoj djeci, kako bi zapravo svatko i trebao. Nema tu nikakvog zapravo odvajanja, sve smo se zapravo dogovorili i sve je to već u procesu da se sve stavi na papir, ali odnosi su normalizirani jer jednostavno tu nikakvih problema nije bilo, osim medijske hajke koja je to zapravo pokušavala narušiti - rekao je Marko u veljači u razgovoru za IN Magazin. Naglasio je tada kako su mu medijski naslovi o razlazu sa suprugom narušili privatnost. 

-  Najveća laž je bila ta da sam ja zvao novinare, a druga najveća laž je bila da sam stavio umjetne zube. Ovi su zubi moji i jako sam ponosan na njih, tako da se stvarno ljudi bave glupostima, a nisu se maknuli od svoga kauča, daljinskoga i mobitela. I misle da ako gledaju neke ljude da mršave na televiziji, da će smršavit i oni - rekao je Marko.

Kada je prvi put pričao o razvodu rekao je kako ima novu osobu i novu ljubav te da su razlozi za razvod prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu. Zanimljivo je i da su se njegova bivša supruga Irena i sadašnja odabranica Silvia nerijetko družile.

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije