Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velike promjene

Pamela Anderson bojala se da će joj kratka kosa uništiti seksualni život

Pamela Anderson
Foto: Twitter
1/3
20.03.2014.
u 12:27

Pamela Anderson nakon dva desetljeća ošišala je svoju prepoznatljivu kosu u kolovozu prošle godine, a sada kaže da se bojala kako će joj ta promjena uništiti seksualni život

Pamela Anderson nakon dva desetljeća ošišala je svoju poznatu kosu u kolovozu prošle godine, a sada kaže da se bojala kako će joj ta promjena uništiti seksualni život.

– Prvo sam mislila da ću izgledati poput muškaraca, no sada se osjećam zaista moćno. Jedan sjajan prijatelj mi je rekao: "Znaš, neke žene s kratkom kosom izgledaju poput muškaraca, no ti izgledaš još ženstvenije". Mislila sam da će biti čudno voditi ljubav s kratkom kosom, no onda sam se naviknula – ispričala je Pamela.

A njen ljubavni život doista je procvao proteklih mjeseci. U siječnju je objavila da se udaje za bivšeg supruga Ricka Salomona, a život joj se smirio.

– Život rock-zvijezde postao je jako destruktivan. Nisam više znala što radim. Postala sam stvar. Kosa, život rock-zvijezde, življenje sna. Na neki način sve je preuzelo. Počelo je jako nevino, a zatim se pretvorilo u karikaturu. Počela sam se osjećati poput karikature – kaže Pamela.

>>Pamela Anderson ponovno se udala – i to za bivšeg supruga

Komentara 1

TO
tomzag
16:05 20.03.2014.

Kakva kosa... seksualni život joj je uništio hepatitis C.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije