Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pazi, snima se

Pala prva klapa domaćeg sitcoma “Provodi i sprovodi”

provodi i sprovodi (1)
Foto: pixsell
1/6
05.07.2011.
u 18:25

Ksenija Marinković i Dražen Kühn tumače glavne uloge u novoj seriji “Provodi i sprovodi”, koju ćemo već u rujnu gledati na HRT-u.

Ksenija Marinković i Dražen Kühn tumače glavne uloge u novoj seriji “Provodi i sprovodi”, koju ćemo već u rujnu gledati na HRT-u.

– Riječ je o novoj zagrebačkoj zafrkanciji koja se događa u jednom šoping-centru, s gomilom “puknutih” likova među kojima sam i ja – rekla je Marija Škaričić koja je, uz Jana Kerekeša, Slobodana Milivojevića, Gorana Grgića i Gorana Navojca, također u glumačkoj podjeli.

Dva mjeseca snimanja

Jučer je u zagrebačkom Jadran filmu pala prva klapa. Dvadeset polusatnih epizoda snimat će se dva mjeseca, a boravak u Zagrebu tijekom vrućih ljetnih mjeseci glumcima ne pada teško. Goran Grgić, koji glumi vlasnika šoping-centra, slobodne će dane iskoristiti da posjeti obitelj koja ljetuje na Pagu i da ujedno nadgleda svoj, jubilarni peti “Novaljski trijatar”. Bude li stanki, kaže Marija Škaričić, iskoristit će ih da ode k svojima u Split.

Scenarij potpisuju Goran Kulenović i Branko Ružić, a režiju Vinko Brešan i Goran Kulenović. Iz pera autora “Bitangi i princeza” ili sjajnog “Maršala” s pravom se očekuje puno.

A ako je suditi prema sadržaju, puno će i dati: Dražen Kühn vlasnik je pogrebnog poduzeća u propadanju, a istodobno doživljava i privatni krah. Razvodi se od supruge, pjevačice koju glumi Ksenija Marinković.

– Kao vlasnik šoping-centra organiziram nagradnu igru u kojoj kao glavnu nagradu nudim - lokal – otkriva Goran Grgić.

Niz makinacija

Iako se vlasnik šoping-centra jako trudi lokal “namjestiti” Kseniji Marinković, spletom okolnosti dobije ga Dražen Kühn i odjednom se, u mondeni šoping-centar, useli pogrebno poduzeće. Grgić ga pokušava izbaciti, Kühn ne želi biti izbačen, a Ksenija Marinković nađe način da u istom centru otvori agenciju za vjenčanja. Niz je to makinacija prikazanih kroz komične situacije – kaže Grgić.

I kako to obično biva, oni koji dogovore sastanak u agenciji za vjenčanje – završe u pogrebnom poduzeću, i obrnuto.

Komentara 3

NA
nasicanin
22:17 05.07.2011.

jedva cekam! (zadnju epizodu)

DR
DRMagMa
22:28 05.07.2011.

Po imenu serije izgled da će biti odlično! Ali po glumcima očajno :(

TR
tric
13:55 06.07.2011.

Vratite ZAKON!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije