Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez objašnjenja

Ovo je urnebesno! Pogledajte kako je Trump montirao svoje lice na tijelo Rockyja Balboe

Donald Trump kao Rocky
Foto: Twitter
1/5
27.11.2019.
u 21:44

Američki predsjednik na društvenim mrežama je objavio fotografiju uz koju nije ostavio nikakav opis, a korisnici društvenih mreža imaju dvije teorije zašto je stavio baš ovu montažu.

U srijedu ujutro američki predsjednik Donald Trump na svom Twitteru objavio je fotografiju na kojoj je na mišićavo tijelo Rockyja Balboe stavio svoje lice.

Trump nije dodao nikakav opis uz ovu fotografiju niti je dao objašnjenje zašto je lik, kojeg tumači Sylvester Stallone, iskoristio za ovakvu montažu. Fotografija koju je američki predsjednik objavio na svojim društvenim mrežama u originalu je korištena za plakate za film "Rocky III" koji je izašao 1982. godine.

 

 

Nakon ove objave pojavila se sumnja kako su Trumpovi računi na društvenim mrežama hakirani, a pojavila se i teorija kako je ovo Trumpov  odgovor na nagađanja zašto je nedavno bio na liječničkom pregledu. Tada je Bijela kuća izvijestila kako je bio to redoviti sistematski pregled kojim je potvrđeno da je predsjednik izvrsnog zdravlja.

Zato mnogi smatraju kako je Trump ovom fotografijom svima htio dati do znanja da je njegovo zdravlje odlično, a druga je teorija da je ovom fotografijom htio obilježiti 34 godine od premijere "Rockyja III". Kako god bilo korisnike društvenih mreža i interneta ova fotografija je dobro nasmijala iako im nije jasna poruka koju nosi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije