Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi odobravaju

Muž Doris Pinčić napravio nešto što ne bi svaki muškarac: 'Jesam li sada manji frajer?'

Boris Rogoznica
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
27.11.2019.
u 14:13

Glazbenik Boris Rogoznica, suprug vesele voditeljice Doris Pinčić Rogoznice, odlučio je posjetiti kozmetički salon.

Najnovijom objavom na Instagramu Boris Rogoznica, muž Doris Pinčić Rogoznice, ponosno je otkrio odluku o odlasku u kozmetički salon za muškarce. Naime, tvrdi da je oduvijek imao problema s kožom pa ovaj izbor ne iznenađuje.

- Godinama se već patim s crvenom i dehidriranom kožom lica. Naravno, kao pravom frajeru bilo mi je neugodno otići u salon gdje idu žene, da mi se pruži pomoć po tom pitanju. I onda se otvori prvi kozmetički salon za muškarce... Otiđem na tretman lica i riješim se tog ko od šale - napisao je i onda upitao pratitelje: "Jesam li sada manji frajer? Što vi mislite?"

Komentari ispod objave su mahom odobravajući, a jedna obožavateljica imala je potrebu posebno istaknuti da se pjevač opusti i uživa.

Foto: Robert Gašpert

- Postoji li skala kojom se mjeri koliki je tko frajer? Dragi moj, opusti se i uživaj u životu punim plućima! Sve što radimo, radimo za sebe i svoju dušu! Ako razmišljamo kako to vide drugi, nikad nećemo biti sretni - napisala mu je.

Podsjetimo, pjevač je nedavno otkrio kako se on i supruga Doris Pinčić Rogoznica relativno često svađaju, odnosno da imaju nerijetke bračne trzavice, ali da to nije presudno. 

– Mi imamo stalno neke trzavice i sukobe, ali mogu reći da nam oboma nije u interesu da život provedemo u svađi – iskren je Boris, a na pitanje što je u životu izgubio, odgovara kroz smijeh: – Izgubio sam obraz par puta u životu.

Njihov život promijenila su djeca – šestogodišnji Donat i jednoipolgodišnja Gita, kazao je za Gloriju. – Klinci su me jako promijenili. Kad imaš priliku raditi neke loše stvari, koje bi te pekle poprilično, staneš i kažeš: "Čovječe, pa ne mogu si baš to dozvolit', ja sam tata" – priznaje pjevač koji pjeva u svadbama.

– To su zabave po mojoj mjeri. Svi dođu sređeni i s namjerom da će se dobro zabaviti. Imaš odličnu hranu, piće i još budeš plaćen za to – objasnio je ukratko, a potom se nadovezao pričom kako na njegovim svirkama neoženjeni muškarci često postavljaju jedan zahtjev. Riječ je o prosidbama, za koje otkriva, da znaju završiti nesretno.

Komentara 40

Avatar Gab Dissenter
Gab Dissenter
15:14 27.11.2019.

Nisi ti nikakav "frajer". Ne zbog toga jer negdje ideš ili ne ideš. Ako imaš problem, odi pa ga riješi. Nego zato jer poput male djevojčice to ideš objavit u novinama. Koga briga. Sad kad znam kako izgledaš neću više otvarati vijest nakon što objaviš slijedeći tjedan da si obavio manikuru ili pedikuru.

DU
Deleted user
14:54 27.11.2019.

Vau, koji frajer!!! Vau, koje novine!!!

Avatar Uskok
Uskok
15:11 27.11.2019.

Ali šta na to kažu Srbi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije